Gazdaság

A közösségi irodák munkahelyi forradalma az Agórában

A közösségi irodák munkahelyi forradalma az Agórában

2015. december 2., szerda
A közösségi irodák munkahelyi forradalma az Agórában

A CSMKIK Kommunikációs –és Reklámklub „Jövő Műhely 2014-2020” kötetlen találkozó sorozatának decemberi találkozóját az Informatórium Startup klubjával közösen szervezi meg a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriumában december másodikán 17 órától.

Meghívott előadók:

Pekár Dóra

, szervezetfejlesztő, a KAPTÁR közösségi iroda alapítója és

Soóki-Tóth Gábor

, városfejlesztő, a KAPTÁR közösségi iroda tagja. A tudásalapú gazdaság egyik új atipusos munkatere a coworking iroda. Mindkét klub már évek óta aktívan kapcsolódik be abba a közös gondolkodásba, hogy miként lehet a helyi vállalkozói milliőt megújítani Szegeden. A budapesti előadók jó gyakorlata alapján ösztönzik arra az egyetemistákat és a fiatal vállalkozókat, hogy maguk is próbálják ki a közösségi munkavégzésben rejlő erőforrásokat.

Témakörök:

Hogyan jött az ötlet? Mi volt az alapítók kiinduló víziója? Mennyiben igazolódott vissza az évek során? Kik a KAPTÁR főbb ügyfelei? Milyen konfliktusokat tapasztaltak? Mi a legnagyobb kihívás ma a KAPTÁR számára?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.