Közélet

Szegeden tart előadást a migrációs krízisről Bakondi György

Szegeden tart előadást a migrációs krízisről Bakondi György

2015. november 17., kedd
Szegeden tart előadást a migrációs krízisről Bakondi György
kormanyszovivo_sajttaj02kf

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója Bohács Zsolt, a Csongrád megyei 1-es választókerület Fidesz-elnökének meghívására érkezik Szegedre csütörtökön.

Az egész Európát komoly kihívások elé állító migrációs válságról, annak biztonságpolitikai kockázatairól, a terrorfenyegetésről, a magyar kormánynak az ország védelmében eddig megtett és a továbbiakban tervezett intézkedéseiről lesz szó azon az esten, melynek vendége a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója.

Bakondi György

Bohács Zsolt

, a Csongrád megyei 1-es választókerület Fidesz-elnökének meghívására érkezik Szegedre. A beszélgetés november 19-én (csütörtökön) 18 órakor kezdődik a Tisza Szálló tükörtermében.

Bohács Zsolt meghívására Szegeden tart előadást Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=589747

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.