St. Martin és a nemzeti színkottások jótékonysági fellépése Hódmezővásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

st_martin_vasarhely

A Kozmutza Flóra Gyermekotthon fiataljait támogató jótékonysági koncertet ad St. Martin és a Nemzeti Színkottás Zenekar november 26-án, csütörtökön este 6 órakor a Református Ótemplomban.

A különleges zenei élményt ígérő, Közös hang című esten a muzikalitás iránt fogékony, sérült emberekből és segítőikből álló színkottások társulata a vásárhelyi születésű Szentmártoni Imrével, az ismert pánsíp- és szaxofonművésszel együtt lép fel a 300 éves templom falai között. A több mint egy évtizede alakult, ötven fős zenekar országszerte, több nagy sikerű, egész estés koncerttel és örömzenéléssel örvendezette meg közönségét az elmúlt években.

A jótékonysági fellépésre belépőjegyek 1000, támogatói jegyek 3000 forintos áron kaphatóak az Ótemplomi Református Egyházközség Hivatalában (Hódmezővásárhely, Zrínyi u. 5.), melyek megvásárlásával a Kozmutza Flóra Gyermekotthon sérült fiataljait támogatják az koncertre ellátogatók.

Előző sztori

Lőfegyvereket foglaltak le Röszkén + VIDEÓ

Következő sztori

Labdarúgás: a békéscsabai fakó ellen zárja az évet a SZEOL