Bulvár

Senkinek sem kellenek a volt spanyol király luxusautói

Senkinek sem kellenek a volt spanyol király luxusautói

2015. november 8., vasárnap
Senkinek sem kellenek a volt spanyol király luxusautói

Csupán egy vételi ajánlat érkezett I. János Károly volt spanyol uralkodó két Ferrarijára, amelyet nyilvános árverésen akart értékesíteni a spanyol állam.

Az egyetlen érdeklődő kevesebbet ajánlott a meghatározott minimális árnál, ami összesen 695 ezer euró (218,5 millió forint) volt, így a pénzügyminisztérium érvénytelennek nyilvánította az árverést. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz a luxusautók sorsa, amelyeket

I. János Károly

az Egyesült Arab Emírségektől kapott ajándékba négy éve, miután részt vett a Forma 1-es Abu-Dzabi Nagydíjon, ahol a spanyol

Fernando Alonso

a második helyet szerezte meg. Mindkét luxusautó négyüléses Ferrari FF modell, az egyik fekete, a másik ezüstszürke, ez utóbbiról tudható, hogy mindössze 763 kilométert tettek meg vele. A spanyol király egyszer sem használta őket, rögtön továbbajándékozta az autókat a spanyol államnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.