/

Őrizetben a pusztaszeri baleset feltételezett okozója

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Őrizetbe vette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a pusztaszeri halálos tömegszerencsétlenség feltételezett okozóját.

A nyomozás eddigi adatai szerint az 50 éves román férfi november 14-én 15 óra 15 perc körüli időben egy Mercedes mikrobusszal közlekedett Pusztaszer belterületén, a Kossuth utcán. A gépjárműben a vezetőn kívül még 14 utas, többségében fiatalok tartózkodtak. A megalapozott gyanú szerint a Felszabadulás utcához érve nem adta meg az elsőbbséget a tőle balról, a védett úton érkező személyautónak és összeütköztek. A Volkswagent Sharant vezető 57 éves csongrádi nő a helyszínen életét vesztette.

A balesetben a mikrobusz utasai is megsérültek. A mentők 12 főt könnyű sérülésekkel, míg 3 főt 8 napon túli, súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba Szegedre és Kecskemétre.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette az 50 éves román sofőrt. A férfi maga is megsérült a balesetben, ezért a rendőrök a kórházban őrzik. A rendőrség előterjesztést tesz az ügyészségen arra, hogy tegyenek indítványt a nyomozási bíró felé a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Előző sztori

Labdarúgás: nyolcat gurított a Csongrád III. a Kertész utcában + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Újabb hat tag a Magyar Úszó Hírességek Csarnokában

Legutóbbi hasonló cikkek