Bulvár

Őrizetben a pusztaszeri baleset feltételezett okozója

Őrizetben a pusztaszeri baleset feltételezett okozója

2015. november 15., vasárnap
Őrizetben a pusztaszeri baleset feltételezett okozója

Őrizetbe vette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a pusztaszeri halálos tömegszerencsétlenség feltételezett okozóját.

A nyomozás eddigi adatai szerint az 50 éves román férfi november 14-én 15 óra 15 perc körüli időben egy Mercedes mikrobusszal közlekedett Pusztaszer belterületén, a Kossuth utcán. A gépjárműben a vezetőn kívül még 14 utas, többségében fiatalok tartózkodtak. A megalapozott gyanú szerint a Felszabadulás utcához érve nem adta meg az elsőbbséget a tőle balról, a védett úton érkező személyautónak és összeütköztek. A Volkswagent Sharant vezető 57 éves csongrádi nő a helyszínen életét vesztette. A balesetben a mikrobusz utasai is megsérültek. A mentők 12 főt könnyű sérülésekkel, míg 3 főt 8 napon túli, súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba Szegedre és Kecskemétre. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette az 50 éves román sofőrt. A férfi maga is megsérült a balesetben, ezért a rendőrök a kórházban őrzik. A rendőrség előterjesztést tesz az ügyészségen arra, hogy tegyenek indítványt a nyomozási bíró felé a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.