Labdarúgás: elsőre a szerbek nyertek Mórahalmon + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

magyarorszag_szerbia_utanpotlas57_gs

A magyar U15-ös válogatott a héten kétszer is játszik a szerb válogatottal Mórahalmon: a keddi első mérkőzést a déli szomszédok nyerték.

A 2001-es születésű játékosokból álló, nemrégiben megalakult korosztályos együttesünk harmadik nemzetközi mérkőzésén lépett pályára, az első kettőn – Szlovákia ellen – egy győzelem és egy döntetlen volt a mérlege. A szerbek elleni összecsapás előtt a szakmai stáb hét új játékost hívott meg a keretbe, többen közülük a kezdőcsapatban léptek pályára. – írja az mlsz.hu.

A mieink visszafogottan kezdték a mérkőzést, sok volt a hiba a játékunkban, ellenfelünk pedig gyorsan önbizalmat merített a bizonytalanságainkból. Az első félidőben nagyon sok lehetőséget dolgoztak ki a vendégek, ezek közül egyet gólra is váltottak a 21. percben, s ha kapusunk, Ásványi Balázs nem véd nagyokat, akár már szünet előtt eldőlhetett volna a találkozó. A fordulás után valamelyest feljavult a játékunk, stabilabb volt a védekezésünk, de a szerbek jobban használták ki lehetőségeiket, és két további gólt szerezve 3-0-ra nyertek.

– Ezúttal nem tudtuk megismételni a szlovákok ellen nyújtott teljesítményünket, ezért nem volt esélyünk a jobb eredmény elérésére a szlovákoknál jóval erősebb ellenfelünkkel szemben. El kell ismerni, hogy megérdemelt a vendégek győzelme, nagy volt a különbség a két csapat között, a szerbek a széleken rendre a védelmünk mögé tudtak kerülni, és kihasználták a hibáinkat, amelyekből sajnos nagyon sokat vétettünk ezen a találkozón – nyilatkozta Németh Antal szövetségi edző.

Felkészülési mérkőzésen

Magyarország-Szerbia 0-3 (0-1)
Magyarország: Ásványi Balázs (Tóth Róbert, 41.) – Pribék Bence, Csörgő Viktor (Lakatos Benjámin, 46.), Ángyán Richárd (Sághy Félix, 46.), Sasvári Dávid (Kalmár Olivér, 60.) – Nyári Patrik (Mihályi Márk, 60.), Irimiás Gergő (Földi Botond, 46.) – Cipf Dominik (Gyönyörű Gergő, 60.), Kapronczai Gergely (Mazonetto Iessio, 60.), Papp László (Papp Marcell, 46.) – Beke Péter (Törőcsik Péter, 41.).

no images were found

Mórahalmon csapott össze a magyar U15-ös labdarúgó-válogatott a szerb korosztályos legjobbakkal – részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=585933

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 3.

Előző sztori

Máté Bence az év természetfotósa

Következő sztori

Bakondi György: komoly hatása van a hármas határvédelemnek