Bulvár

Kitti és János kapcsolta fel Szeged fényeit + FOTÓK

Kitti és János kapcsolta fel Szeged fényeit + FOTÓK

2015. november 27., péntek
Kitti és János kapcsolta fel Szeged fényeit + FOTÓK
diszkivilagitas03_gs

Az ünnepi díszkivilágítással immár teljes fényében tündököl a város, a csodaszarvast - ahogyan az lenni szokott - megrohamozták a szelfiző párok, barátok és természetesen már a gyerekek is körbeugrálták.

Ma délelőtt az utolsó, egyben legfontosabb elem is a helyére került. A Dugonics téri csodaszarvassal immár teljes ünnepi fényben pompázik Szeged. Kitti és János volt az a két szerencsés, akik pénteken a Rádió 88 jóvoltából megnyomhatták a nagy piros gombot, s ezzel kivilágították a belvárost. A fiatal pár attrakciójára kicsik és nagyok is kíváncsiak voltak, akárcsak szilveszter éjszakáján, a szökőkút köré gyűlt tömeg közösen számolt vissza a fények felragyogásáig. Az ünnepi díszkivilágítással immár teljes fényében tündököl a város, a csodaszarvast - ahogyan az lenni szokott - megrohamozták a szelfiző párok, barátok és természetesen már a gyerekek is körbeugrálták. Idén több helyszínen várják a karácsonyra készülőket, adventi vásárt tartanak a Dóm téren és a Széchenyi téren is, de a Rektori Hivatal környéke sem üres. Érdemes tehát egy nagyobb sétát tenni. Korábban

Makrai László

, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója arról

tájékoztatta portálunkat

, több új dísszel gazdagodtak a város közterei, nevezetes épületei. A Tisza Lajos körút fáira például aranygömbök, ezüstcsillagok és vörös szívecskék kerültek, a városháza homlokzatát új fényfüggönyök ékesítik, a Belvárosi hídon az ívek közti haránt áthidaló sort pedig ugyancsak feldíszítették. Advent első vasárnapján, vagyis november 29-én 17 órakor gyújtják meg az első gyertyát a városi koszorún, amit a Dugonics térről átköltöztettek a Dóm térre.

Egy fiatal szegedi párnak köszönhetjük, hogy ilyen gyönyörű fényekben pompázik Szeged.http://szegedma.hu/?p=592219

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 27.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.