Három tűzesetet jelentettek be csütörtökön

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hódmezővásárhelyen, Szegeden és Makón csaptak fel a lángok. Személyi sérülés sehol sem történt.

Égett a nádas csütörtökön délután Hódmezővásárhely külterületén. A Csomorkányi úti romtemplom mellett keletkezett a tűz, melyhez a város hivatásos egységét riasztotta a főügyelet. Harminc négyzetméteres területen csaptak fel a lángok, melyet a tűzoltók két vízsugárral fojtottak el. Nem sokkal később újabb szabad területen keletkezett tűzhöz riasztották az egységeket, ezúttal Kiszomborról. Több négyzetméteren égett az aljnövényzet, a lángokat a makói hivatásos egység oltotta el.

Elektromos kábelek égtek a szegedi olimpiai központ apartmanházában csütörtökön délután. Az üzemeltető értesítette a katasztrófavédelmet, a bejelentést követően három szegedi egység érkezett a helyszínre. Két négyzetméteres terület égett a padlástérben, a tűz áramkimaradásokat okozott az épületében. A tűzoltók a teljes áramtalanítást követően hőkamerával vizsgálták át a helyiségeket, majd felhívták a tulajdonos figyelmét az elektromos rendszer szakszerű átvizsgálására.

Előző sztori

KSH: szeptemberben is 5 százalék felett növekedtek a keresetek

Következő sztori

Lőfegyvereket foglaltak le Röszkén + VIDEÓ