Bulvár

Három autót rongált meg egy szegedi férfi

Három autót rongált meg egy szegedi férfi

2015. november 12., csütörtök
Három autót rongált meg egy szegedi férfi

Három autót rongált meg egy szegedi férfi, mert azt hitte haragosa járművei. Az 56 éves N. Mihály ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Szegedi Rendőrkapitányságra október 5-én érkezett bejelentés arról, hogy előző éjszaka ismeretlen tettes több autót is megrongált. A Bognár utcában az egyik ház előtt parkoló két járművet öntötte le festékhígítóval. Később kiderült, hogy a Délceg utcai autókereskedésben is hasonló eset történt, ott, egy autót rongáltak meg. A nyomozás megállapította, hogy a ház és a kereskedés korábbi tulajdonosa lehetett a célpont. Az adatgyűjtés eredményeként előállították a szegedi

N. Mihályt

, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Elmondta, azért haragudott korábbi ismerősére, mert ő rossz autót adott el neki. Ezért rongálta meg az autókat az ismerős vélt lakóhelyén és autókereskedésében. Azt nem tudta, hogy a férfi azokat már eladta. A cselekmény elkövetését elismerte. A sértetteknek az okozott kárt megtérítette. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az N. Mihály ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.