Közélet

B. Nagy László: Fogjunk össze a kötelező betelepítési kvóta ellen!

B. Nagy László: Fogjunk össze a kötelező betelepítési kvóta ellen!

2015. november 13., péntek
B. Nagy László: Fogjunk össze a kötelező betelepítési kvóta ellen!
b_nagy_laszlo02_gs

"Magyarországot az a veszély fenyegeti, hogy - a magyarok megkérdezése nélkül - a következő öt évben egy Szegednyi embert kell befogadni és letelepíteni" - írja portálunkhoz eljuttatott közleményében B. Nagy László országgyűlési képviselő, megyei fejlesztési biztos.

A nemzeti konzultáció során az emberek döntöttek: meg kell védeni az országot! A lakosság 90%-a támogatta a magyar kormányt azon elhatározásában, hogy Brüsszel megengedő politikájával szemben szigorúbb bevándorlási szabályozást vezessen be. Magyarország bebizonyította, hogy képes kiállni magáért és képes megvédeni határait. Meg kellett védenünk nemzetünket és keresztény kultúránkat, a jövőben pedig a párhuzamos társadalmak kialakulásától kell megóvnunk az egész európai értékközösséget. Most az Európai Unióval kell felvennünk a harcot. Brüsszel a valódi megoldás helyett arra készül, hogy kötelező kvótákkal bevándorlók tízezreit telepíti le Magyarország területén. Ez a betelepítési kvóta ellentétes Magyarország érdekeivel és értelmetlen, hiszen az Európába illegálisan, jogsértő módon érkező bevándorlók alapvetően Németországba, Dániába, Svédországba igyekeznek. Ezeket az embereket nem lehet erővel itt tartani, csak akkor, ha valamilyen módon gondoskodunk az őrzésükről, ellenkező esetben mit sem törődve a jogszabályokkal, visszaindulnak az eredeti célországukba. Tehát a végrehajtással kapcsolatban is komoly aggályok merülnek fel, hiszen az unióban a belső határok helyreállítását senki nem kívánja, így semmi nem akadályozná meg a kelet-közép-európai térségbe betelepítendő menekülteket abban, hogy szabadon elhagyják a számukra kijelölt országot. A kvóta ugyanakkor jogtalan is, hiszen az érvényben lévő szerződések alapján Brüsszelnek nincs joga ránk kényszeríteni egy olyan megoldást, amit mi magyarok nem akarunk. Sehol, senki nem szavazott arról Európában, hogy ide millió szám be kell engedni törvénytelenül érkező embereket, majd szét kell őket osztani. Magyarországot az a veszély fenyegeti, hogy - a magyarok megkérdezése nélkül - a következő öt évben egy Szegednyi embert kell befogadni és letelepíteni. A kötelező betelepítési kvóta fokozza a terrorveszélyt és a bűnözést, emellett veszélyezteti kultúránkat és alapjaiban formálhatja át Európa gazdaságát. Ha nem cselekszünk, pár évtized múlva nem fogunk ráismerni a mi Európánkra. A Fidesz törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentnek a kötelező betelepítési kvóta ellen. Az előterjesztés arra kötelezi a kormányt, hogy forduljon az Európai Bírósághoz és kezdeményezze a betelepítésről szóló uniós jogszabály megsemmisítését. Ennek támogatásához kell, hogy minél többen írják alá a kötelező betelepítési kvóta ellenes petíciót, hogy a kormány kellő erővel tudjon szembeszállni a Magyarország számára rendkívül káros brüsszeli javaslattal. Ezért arra kérjük a magyar embereket, hogy támogassák a kormány ezen kezdeményezését és aláírásukkal járuljanak hozzá a megye szerte kihelyezett standjainknál található kötelező betelepítési kvóta ellenes petícióhoz!

"Magyarországot az a veszély fenyegeti, hogy - a magyarok megkérdezése nélkül - a következő öt évben egy Szegednyi embert kell befogadni és letelepíteni - B. Nagy László közleménye: http://szegedma.hu/?p=588563

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.