Bulvár

Árokba borult szemétszállító, tűz egy melléképületben

Árokba borult szemétszállító, tűz egy melléképületben

2015. november 10., kedd
Árokba borult szemétszállító, tűz egy melléképületben

A hét első napján egy tűzesetnél és egy műszaki mentésnél avatkoztak be a Csongrád megyei tűzoltók - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház melléképülete hétfő éjjel Mindszenten. A Thököly Imre utcából érkezett a lakossági bejelentés, az esethez három hódmezővásárhelyi hivatásos egységet és a mindszenti önkéntes tűzoltókat riasztotta a műveletirányítási központ. Az egységek három vízsugárral fékezték meg a lángokat, melyek nem terjedtek át a családi ház épületére. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár egymillió forintra tehető. Egy szemétszállító teherautó borult árokba hétfőn délután Hódmezővásárhely és Szikáncs között. A hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték a műszaki mentést, a járművet áramtalanították és megszüntették az üzemanyag szivárgását. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.