Vízilabda: továbbra is nyeretlenek a szegedi csajok

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sznve-eger10kf

Harmadik meccsén is pont nélkül maradt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem: Barna Tamás tanítványai Egerben is vereséget szenvedtek.

Két nyeretlen együttes találkozott Egerben: a hazaiak és a Szeged is elvesztette eddigi mindkét szezonbeli bajnokiját.

Az első negyedet 3-0-s hátránnyal zárták a szegediek, majd rögtön a második nyolc perc első akciójából megszületett Barna Tamás tanítványainak első gólja, Dalmády Szandra váltotta gólra az emberelőnyt. Egészen a negyed második feléig ezzel a góllal nyerte ez a játékrészt a Szeged, de Ráski előbb egy gyors megúszásból, majd egy ötméteresből megnyerte ezt a negyedet is az Egernek, amely így 5-1-re vezetett a nagyszünetben.

A harmadik negyed bizonyult döntőnek: az elején kettős emberelőnyből sem tudtak gólt szerezni a szegedi csajok, majd a túloldalon Pócsi rögtön gólra váltotta a fórt, így már 6-1-re vezetett az Eger, amit három további találat követett: Miklós Dóra szép szabaddobás gólja már csak szépségtapasz volt 9-1-nél. A végén fél perc alatt még kettőt rámolt be az Eger az utolsó negyedben, így 12-3-ra nyert, és ezzel már nem nyeretlen a bajnokságban – ellentétben a szegediekkel, akik harmadik bajnokijukat is elvesztették.

Dalmády Szandráék legközelebb október 21-én, szerdán 18.30-tól az UVSE vendégeként ugranak medencébe.

Női vízilabda OB I, 3. forduló

ZF-Eger-EKF – Szegedi Vízmű Taylor & Nash Szegedi Egyetem 12-3 (3-0, 2-1, 4-0, 3-2)
Eger, Bitskey Aladár uszoda. Vezette: Mucskai Péter, Csanádi Zsolt.
Eger: Kiss A. – Zajácz 1, Szeredi 1, Parkes, Ráski 3, Czigány 1, Miklós R. 1 Csere: Murphy (kapus), Jenes 1, Pócsi 3, Veréb 1, Kékesi, Hornyák. Vezetőedző: Kelemen Attila.
Szeged: Tóth E. – Lengyel Dor., Miklós D. 1, Dalmády Sz. 1, Lengyel A. 1, Lengyel D., Tóth P. Csere: Szikora (kapus), Árkosy, Vida, Elbert, Rudics, O-Nagy. Vezetőedző: Barna Tamás.
Emberelőny: 10/5 ill. 11/1.
Ötméteres: 1/1 ill. 1/1.
Kipontozódott: Parkes (22′).

Egerben is pont nélkül maradtak a szegedi csajok.http://szegedma.hu/?p=581291

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 17.

Előző sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK

Következő sztori

Újraválasztották az EMNT élére Tőkés Lászlót