Bulvár

Törökök verekedtek kiskunfélegyháziakkal egy szegedi diszkóban

Törökök verekedtek kiskunfélegyháziakkal egy szegedi diszkóban

2015. október 29., csütörtök
Törökök verekedtek kiskunfélegyháziakkal egy szegedi diszkóban

A Szegedi Rendőrkapitányságra október 28-án 3 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Széchenyi téren található klubban verekedés történt.

Az adatgyűjtés megállapította, hogy a dulakodás azt követően alakult ki, hogy két török férfi és egy kiskunfélegyházi fiatalokból álló társaság összeszólalkozott. Ez azért történt, mert a táncoló ötfős társaság mellett a török fiatalok el akartak menni, de mivel szűk volt a hely, lökdösődni kezdtek, és az tettlegességig fajult. A verekedésben egy embernek megsérült a keze, egy másiknak eltört az orra. A Szegeden tanuló két 22 éves török férfi ellen garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A szűk hely miatt verekedtek össze egymással kiskunfélegyházi és török fiatalok az egyik szegedi diszkóban - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=584446

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.