Közélet

Navracsics Tibor Szegedre látogat

Navracsics Tibor Szegedre látogat

2015. október 9., péntek
Navracsics Tibor Szegedre látogat
navracsicstibor_augusztus20_opusztaszer_56_gs

Új szegedi gondolat, azaz Merre "polgári Magyaroszág?" címmel indított beszélgetéssorozatot a Tisza Lajos Közéleti Egyesület (TLKE). Jövő csütörtökön Navracsics Tibor uniós fejlesztési biztos lesz a sorozat vendége.

A beszélgetés az "Új szegedi gondolat, Szeged 2020" címet viseli. A résztvevők arra keresik majd a választ, hogyan segíthetik munkájukkal az országos elképzeléseket, illetve arra, hogyan kapcsolhatók be a javaslataik a nemzeti fejlesztések rendszerébe. Az esemény október 15-én, csütörtökön 17 órakor kezdődik az Art Hotelben. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztációhoz kötött. Jelentkezni a tiszalajoskozeletiegyesulet@gmail.com email címen lehet.

Navracsics Tibor lesz a Tisza Lajos Közéleti Egyesület beszélgetéssorozatának következő vendége - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=578491

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.