Sport

Labdarúgás: Makón is folytatta jó sorozatát az Algyő

Labdarúgás: Makón is folytatta jó sorozatát az Algyő

2015. október 17., szombat
Labdarúgás: Makón is folytatta jó sorozatát az Algyő
algyo_mako08_gs

Zsinórban harmadik győzelmet aratta a továbbra is veretlen Algyő a Makó vendégeként a megyei I. osztály 10. fordulójában, és újra az élre ugrott.

A vendégek a 18. percben szerezték meg a vezetést, amikor

Hatvani József

egy az egyben megverte bizonytalankodó védőjét, majd a beadását

Busa Bence

fejelte a hálóba

Szalkai Gábor

kapust megelőzve. Alig pár perccel később aztán már kettőre hízott a differencia, ezúttal

Szűcs Krisztián

bólintott a kapuba egy szögletet követően. A makóiak részéről szintén gyorsan érkezett a válasz,

Bány Tamás

kiugratásával

Vajna Martin

mehetett ziccerben Révész Mátéra, hogy aztán mattolja a hálóőrt. Nem sokra rá hasonló felvezetést követően ismét Vajna került hatalmas helyzetbe, ugyanakkor másodjára már nem tudott betalálni. Az utolsó negyedórához érkezve pecsételődött meg a hazaiak sorsa, hiszen előbb

Kovács Zsigmond

második sárgával kiállni kényszerült, majd Hatvani lőtte be csapata harmadik gólját Szalkai mellett is elhúzva a labdát egy gyors támadás végén. Az algyőiek házi góllövőlistáját holtversenyben vezető Busa, Hatvani páros szeptember 12. után talált ismét a hálóba. Takács Zoltán legénysége kilenc fellépést követően nyolc győzelemmel és egy döntetlennel áll a bajnokságban, és mivel a Szeged 2011 "B" botlott Tiszaszigeten a fordulóban, az Algyő át is vette a vezetést a táblázaton. A Makó a harmadikról visszacsúszott az 5. helyre.

Csongrád megyei I. osztály, 10. forduló:

Makó FC- Algyő SK 1-3 (1-2)

Makó. Vezette: Borbás Bottyán Aurél (Dobó Zoltán, Juhász Mihály).

Makó:

Szalkai - Varga, Rakonczai, Kovács, Bány (Juhász 67'), Horváth (Bress 67'), Bakos (Mátó 75'), Palotás, Bartucz (Gilinger M. 87'), Vass, Vajna.

Vezetőedző:

Méhes Tibor.

Algyő:

Révész - Szűcs K., Szélpál, Pénzváltó, Takács, Vellai (Bella 62', Németh 75'), Gonda (Csányi 85'), Podonyi, Busa (Deák 89'), Sebők, Hatvani (Hegedűs 89').

Vezetőedző:

Takács Zoltán.

Gólszerzők:

Vajna (29'), ill. Busa (18'), Szűcs K. (21'), Hatvani (79').

Sárga lap:

Vajna (14'), Bress (81'), Juhász (84'), Varga (90+1'), ill. Szélpál (53'), Gonda (84').

Kiállítás:

Kovács (74'). Méhes Tibor:

"Két gól előnyt adtunk az Algyőnek, ami egy ilyen meccsen nem fér bele. Két olyan egyéni hibát követtünk el, amiket kihasználva ellépett tőlünk az Algyő, utána pedig már nem tudtunk felállni. Összességében azt mondom, hogy megérdemelt a vendégek győzelme, ilyen durva egyéni hibákat nem tudunk elviselni egy ilyen ki-ki meccsen."

Takács Zoltán:

"Egy mély talajú pályán inkább a küzdelem dominált. Másrészt a Makó nem véletlenül állt a forduló előtt a harmadik pozícióban, egy ilyen csapat otthonában tudtunk nyerni, és szereztünk nagyon fontos három pontot. Azt gondolom, az első félidőben nagyon jól játszottunk, majd a másodikban is, amikor már inkább a taktikus játék érvényesült. Összességében azt mondom, teljesen megérdemelten nyertünk."

Makón is nyerni tudott az Algyő - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=581174

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.