Sport

Kézilabda: megszorította a KSZSE a bajnokaspiránst

Kézilabda: megszorította a KSZSE a bajnokaspiránst

2015. október 19., hétfő
Kézilabda: megszorította a KSZSE a bajnokaspiránst
kszse_2015_16

Négygólos vereséget szenvedett a KSZSE hazai pályán a bajnoki címre is esélyes Kecskemét ellen a női kézilabda NB I/B Keleti csoport 5. fordulójában.

A szegediek a hiányzó

Tóth Orsolya

nélkül álltak fel, ugyanakkor az első félidő során így is partnerei tudtak lenni a jó erőkből álló vendégeknek. Ehhez az is hozzájárult, hogy mindkét oldalon akadozott a támadójáték, 20 percet követően még csak 5-5 volt az állás, de a szünetben is csak 11-11-et mutatott az eredményjelző. Fordulás után 18-19 tartották magukat a szegediek, ezt követően azonban a KNKSE négygólosra növelte előnyét, ami a győzelemhez is elégnek bizonyult.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 5. forduló:

Kézilabda Szeged SE - Hufbau Akker Kecskeméti NKSE 20-24 (11-11)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok. Vezette: Garai-Balázs Róbert, Takács Dániel.

KSZSE:

FODOR - Farkas 1, Forgó 1, Homoki 4, Lehmann-Dobó, Gercsó 1, Török 3.

Csere:

Kürti (kapus), Alföldi, Vér, Debreczeni, Huszka 1, MÉZES 8.

Vezetőedző:

Buccholcz-Huba Dóra.

A KNKSE gólszerzői:

Ahac 6, Kuhinkó 3, Kaiser 1, Varga 4, Palotás 7/1, Fülöp 1, Trbovic 1, Szabó 1.

Vezetőedző:

Rapatyi Tamás.

Kiállítás:

4 perc, ill. 8 perc.

Hétméteres:

4/1, ill. 2/1. Buchholcz-Huba Dóra:

"A feljutást kitűző Kecskemét ellen 50 percig ikszre álltunk, sajnos ekkor kimaradt négy ziccerünk. Készülünk a jövő heti Orosháza elleni alföldi rangadóra."

Rapatyi Tamás:

"Könnyelműen és fegyelmezetlenül kezdtük a mérkőzést, elbízta magát a csapat. A védekezésünk mindvégig stabil maradt, Scholtz Andi nagyon fontos labdákat és heteseket fogott meg. A támadásunk viszont katasztrofális volt, dühít, hogy fejben nem készültek fel rendesen a lányok a mérkőzésre. Kénytelenek voltunk gyors indításokból gólokat lőni. A védekezésnek örülök, de a játékunk nem volt szép. A beállók alig lőttek gólt, sokszor elvesztettük a labdát. A nyitott védekezésünk szépen működött, ezzel nem is tudott mit kezdeni az ellenfél. Scholtz Andi mellett Diana Ahac is szép játékot mutatott. Beigazolódott, hogy amennyiben a fegyelemből és a koncentráltságból egy kicsit is enged a csapat, akkor ilyen eredményű meccsek születnek."

A juniorok mérkőzésén:

Kézilabda Szeged SE - Kecskeméti NKSE 29-42 (17-18)

Szeged, Etelka sori sportcsarnok. Vezette: Körmendi, Molnár

KSZSE:

Kürti, Koncz (kapusok), Koczkás, KERTÉSZ 14/2, Benák 1, SZEPESI 7, FEJES 5, Karácsonyi, Kónya 2, Szathmáry, Sávai, Bitó.

Edző:

Vojkovics Gyula.

Kiállítás:

8 perc, ill. 12 perc.

Hétméteres:

5/4, ill. 3/2. Vojkovics Gyula:

"Fiatal csapatom sokáig tartotta a lépést a jobb és tapasztaltabb ellenfelével."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.