Kultúra

Fekete-fehér és színes világunk - fotókiállítás Szentesen

Fekete-fehér és színes világunk - fotókiállítás Szentesen

2015. október 26., hétfő
Fekete-fehér és színes világunk - fotókiállítás Szentesen

November 2-án, hétfőn nyílik meg a szentesi Galéria Kávéház és Étteremben Görög Ildikó és Mezősi Ágnes kiskunfélegyházi fotósok közös fotókiállítása.

A Szentesi Fotókör által szervezett tárlatot 18 órától

Nagy István

fotóművész nyitja meg. A kiállítás látogatható a kávéház nyitvatartási idejében január 4-ig. Görög Ildikó:

"Ha belegondolok, eddigi életem nagy részét kreatív tevékenység töltötte ki. Mindig szerettem alkotni, valami érdekeset, különlegeset létrehozni, ami nem olyan „tömeg”. Kipróbáltam magam különböző kézművességekben: nemezeltem, szőttem, fontam, ékszereket készítettem, viszont ma már legnagyobb szerelmem a FOTÓZÁS. Gyermekkorom óta szívesen „kattintgatok”, de három éve kicsit tudatosabban és átgondoltabban használom a fényképezőgépet. Szeretem megörökíteni a pillanatokat, a különleges formákat, hangulatokat, a vibrálást, az érzést, mindent, ami valamiért magával ragad."

Mezősi Ágnes:

"Úgy két éve veszem komolyan a fotózást, de úgy érzem, évtizedek óta művelem. Autodidakta módon tanulok, képeket nézegetek, utána olvasok, utánajárok dolgoknak és rengeteget gyakorlok. Ha valami érdekel, akkor a legapróbb részletekig beleásom magam a témába. Így van ez a fotózással is és ebben találtam meg önmagam a legjobban. Minimalista, konstruktivista képekkel kezdtem és ez megmaradt mind a mai napig. Sokszor teljesen hétköznapi tárgyakat vagy egy épület részletét mutatom meg kiragadva környezetéből. Így új értelmet kapnak, érdekessé válnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.