Életveszélyes az öltöző – betiltották a szőregi futballpályát

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szoreg-kistelek31kf

Az MLSZ Csongrád megyei fegyelmi bizottsága 2015. december 15-éig megvonta a Szőregi RSE pályaválasztási jogát. Az ok: életveszélyes az öltöző.

Betiltotta a szőregi labdarúgópálya használatát október 13-i ülésén az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága. A döntés értelmében a Szőregi RSE sportklub valamennyi korosztálya máshol köteles rendezni mérkőzéseit egészen december 15-éig. Az ok: életveszélyessé nyilvánították a szőregi létesítmény öltözőjét, így ott biztonságosan lehetetlen tartózkodni, sporttevékenységet folytatni. A Szőregi RSE megye I-es felnőttcsapata szombaton épp ezért már Deszken fogadja a Csongrádot, míg a klub összes hétvégi utánpótlás-mérkőzését elhalasztotta.

A SZEGEDma.hu információi szerint az MLSZ Csongrád megyei igazgatója hatáskörénél fogva megfellebbezi a fegyelmi bizottság döntését, és haladéktalanul egyeztetést kezd Szőreg önkormányzati képviselőjével a kialakult helyzetről, a sportlétesítmény kritikus állapotáról.

Életveszélyesnek ítélték a szőregi focipálya öltözőjét – részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=580660

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 16.

Előző sztori

Indul a kiválasztás a hivatásos gépjárművezetői képzésre

Következő sztori

Quaestor-kártalanítás: a jogosultak több mint 98 százalékának fizettek már