Egyház

Rózsaeső Imaest Lisieux-i Szent Teréz tiszteletére Makón

Rózsaeső Imaest Lisieux-i Szent Teréz tiszteletére Makón

2015. szeptember 16., szerda
Rózsaeső Imaest Lisieux-i Szent Teréz tiszteletére Makón

Október 3-án Makón, a Szent László-templomban tartják a hagyományos Rózsaeső Imaestet Lisieux-i Szent Teréz tiszteletére, közbenjárását kérve. A nap témája: A megszentelt élet.

A program:

10.00: Köszöntés 10.30: „Mi a megszentelt élet?” - Előadó: dr. Thorday Attila 11.00: Rózsafüzér imádság 12.00: Úr Angyala imádság 13.30: Kerekasztal beszélgetés a témáról 14.30: Tanúságtételek 15.00: Levélírás 16.30: Ünnepi szentmise - Bemutatja: P. Zselepszki Fábián OCD Utána: Szentségimádás A nap folyamán lehetőség lesz a szentgyónásra. A helyszínen könyv, kazetta, CD és kegytárgy vásárolható. A szervező atyák kérik a testvéreket, hogy náluk jelezzék megérkezésükkor, ha tanúságot szeretnének tenni. Kérik továbbá, hogy étkezésről a testvérek gondoskodjanak maguk számára, mert az ebéd nem biztosított. További információ kérhető személyesen a plébánián vagy a makoujvarosi.plebania@gmail.com elektronikuslevél-címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.