Bulvár

Különlegességek a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé programsorozatában

Különlegességek a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé programsorozatában

2015. szeptember 4., péntek
Különlegességek a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé programsorozatában
repulonap_plakat

A Szegedi Repülőtér idén, 2015-ben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, a jeles alkalomból Szeged Város Önkormányzata és az üzemeltető Szegedi Közlekedési Kft. három napon át tartó rendezvénysorozattal várja a kilátogatókat.

A sokszínű programok között szerepelnek repülőgép ritkaságok, ejtőernyős, siklóernyős, sárkányrepülő, vitorlázó és repülő modell bemutatók. Besenyei Péter műrepülő világbajnok látványos showja mellett a Romániából érkező öt repülőből álló műrepülő kötelék bemutatóját is megcsodálhatjuk. A programban szerepelnek még a MI-2-es helikopter lélegzetelállító mutatványai, valamint a Szegeden rég nem látott hőlégballon verseny. Ellátogat Szegedre egy L-29 Delfin típusú sugárhajtású vadászrepülőgép is. A gyerekeket vidám kísérőprogramok szórakoztatják. A Szegedi Repülőnapok & Légiparádé szeptember 18. és 20. között várja az érdeklődőket a bajai úti repülőtéren. Folyamatosan frissülő információ és program a Szegedi Repülőnapok & Légiparádé

facebook oldalán

, illetve keresse plakátjainkon, szórólapjainkon és hirdetéseinkben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.