Különlegességek a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé programsorozatában

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

repulonap_plakat

A Szegedi Repülőtér idén, 2015-ben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, a jeles alkalomból Szeged Város Önkormányzata és az üzemeltető Szegedi Közlekedési Kft. három napon át tartó rendezvénysorozattal várja a kilátogatókat.

A sokszínű programok között szerepelnek repülőgép ritkaságok, ejtőernyős, siklóernyős, sárkányrepülő, vitorlázó és repülő modell bemutatók. Besenyei Péter műrepülő világbajnok látványos showja mellett a Romániából érkező öt repülőből álló műrepülő kötelék bemutatóját is megcsodálhatjuk. A programban szerepelnek még a MI-2-es helikopter lélegzetelállító mutatványai, valamint a Szegeden rég nem látott hőlégballon verseny. Ellátogat Szegedre egy L-29 Delfin típusú sugárhajtású vadászrepülőgép is. A gyerekeket vidám kísérőprogramok szórakoztatják.

A Szegedi Repülőnapok & Légiparádé szeptember 18. és 20. között várja az érdeklődőket a bajai úti repülőtéren. Folyamatosan frissülő információ és program a Szegedi Repülőnapok & Légiparádé facebook oldalán, illetve keresse plakátjainkon, szórólapjainkon és hirdetéseinkben.

Előző sztori

Mérföldkőhöz ért a Nagyáruház COOP üzlete + FOTÓK

Következő sztori

Kormányszóvivő: schengeni egyezmény nem ad választ a migrációs problémára