Közélet

Illegális bevándorlás - szakértő: a terroristák már az országban lehetnek

Illegális bevándorlás - szakértő: a terroristák már az országban lehetnek

2015. szeptember 2., szerda
Illegális bevándorlás - szakértő: a terroristák már az országban lehetnek
foldi_laszlo_m1

Már rég itt vannak a terroristák, és elsődleges feladatuk a hálózatépítés, a kapcsolatok kialakítása, az itt élő másod-, harmadgenerációs bevándorlók beszervezése - mondta Földi László titkosszolgálati szakértő az M1 reggeli műsorában.

Elemzések szerint az Európába - például hazánkon keresztül is - érkező muzulmánok között a múltjukat eltitkoló terroristák is vannak, akik miatt indokolt volna a menekültek hátterének sokkal alaposabb vizsgálata. Az EU határőrizeti szervének 2015-ös jelentése elismeri: nem tudják kiszűrni sem a migránsok közé rejtőzött terroristákat, sem a szíriai-iraki műveletekből a nyugati országokba visszatérőket. "Ami most folyik, például a Keleti pályaudvarnál, már egyfajta "terroreljárás", hiszen egy tömeg terrorizálja a normális, nyugodt életet azzal, hogy törvénytelenül gyülekezik, és próbál ott cirkuszt csinálni" – jelentette ki a titkosszolgálati szakértő az

M1 reggeli műsorában

. "A közvélemény elsősorban nem is ettől fél, hanem attól, hogy olyanok érkeznek, akik terrorcselekményt hajtanak végre, ezen azonban már régen túl vagyunk, ilyen emberek már rég úton vannak, vagy már ide is érkeztek" – jelentette ki a szakember. "Ezeknek a terroristáknak az elsődleges feladatuk nem robbantások elkövetése, hanem a hálózatépítés, a kapcsolatok kialakítása, az itt élő másod-, harmadgenerációs bevándorlók beszervezése" - tette hozzá.

A titkosszolgálati szakértő szerint a terroristák már az országban vannak - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=564755

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.