Sport

Futsal: kapott gól nélkül jutott tovább az SZTE EHÖK SE

Futsal: kapott gól nélkül jutott tovább az SZTE EHÖK SE

2015. szeptember 11., péntek
Futsal: kapott gól nélkül jutott tovább az SZTE EHÖK SE
szte_ehok-bekescsaba09kf

Szezonbeli első mérkőzésén lépett pályára az SZTE EHÖK SE futsal csapata: a szegediek egy gyöngyösi kupamérkőzéssel nyitották az évet, amit kapott gól nélkül sikerült abszolválniuk, így továbbjutottak a következő fordulóba.

Azzal a Gyöngyössel vívta idei első mérkőzését az SZTE EHÖK SE, amellyel a második fordulóban már a bajnokságban is találkozik, hiszen az idei szezonban nem a Közép, hanem a Keleti csoportban szerepelnek a szegediek.

Szentes Bíró Tamás

már a második percben előnyhöz juttatta az egyetemistákat, majd a kiélezett mérkőzés csupán a második félidő végén dőlt el, amikor két perc alatt két gólt is szerzett a szegedi gárda: előbb a nyáron igazolt

Vellai Áron

szerezte meg első találatát, majd

Teimel Márk

négy perccel a lefújás előtt bebiztosította az EHÖK SE győzelmét, amely ezzel a sikerrel,

Tombácz Róbert

bravúrjainak is köszönhetően kapott gól nélkül továbblépett a második fordulóba a Magyar Kupában. Az SZTE EHÖK SE hétfőn már bajnoki mérkőzésen lép pályára,

Makra Zsolt

tanítványai az újszegedi sportcsarnokban 19 órától a Gyömrőt fogadják.

Férfi futsal Magyar Kupa, 1. forduló

Energia SC Gyöngyös - SZTE EHÖK SE 0-3 (0-1)

Gyöngyös, vezette: Lucián János, Lovas Norbert (Szabó Imre).

Gyöngyös:

Farkas - Csocsánszki, Nádudvari, Tarnai, Marosi. Csere: Fülöp V., Gulyás, Kabai, Fülöp B., Patócs, Ádám, Szurdoki, Daróczi, Berkes.

EHÖK SE:

Tombácz - Teimel, Bullás, Szentes Bíró, Ördögh. Csere: Nagy G. (kapus), Vellai, Csanádi, Ferenczi, Balogh Á., Tóth A.

Játékos-edző:

Dürgő Péter.

Gól:

Szentes Bíró (2'), Vellai (34'), Teimel (36') Dürgő Péter:

"Ahhoz, hogy ne kapjunk gólt, kellett egy jó nagy adag szerencse,és Tombácz Róbert parádézása is. Nagyon örültem, mert nagyon akartuk a sikert, most elkezdtünk egy új dolgot, ami még nem megy annyira, de csináljuk tovább, és bízom benne, hogy ez lesz jobb."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.