Szegedi Jobbik: Botka László adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

jobbik_sajtotajekoztato01kf

“Szeged polgármesterét nem érdekli a szegedi családok ezreit sújtó közbiztonsági kockázat” – írja portálunkhoz eljuttatott közleményében Tóth Péter önkormányzati képviselő, a Jobbik szegedi szervezetének elnöke, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

Botka Lászlónak nem volt semmilyen mondanivalója a keresztény államalapításunk ünnepén sem. Hónapok óta nem foglalkozik a városunkat egyre nagyobb mértékben elárasztó migrációs problémával. Szeged polgármesterét nem érdekli a szegedi családok ezreit sújtó közbiztonsági kockázat.

Tíz nap múlva, szegedi gyerekek százai kelnek útra az iskolakezdés miatt, teszik mindezt az embercsempész bandák által uralt és a migránsok által megszállt szegedi közterületeken keresztül. A több ezer egyetemista pedig, a polgármester által kijelölt, Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati cégei által finanszírozott, a vasútállomás előtt kialakított menekülttáboron keresztül érkezik a városunkba. A vonattal ideérkező utasok, valamint a szegedi emberek sokasága hónapok óta nem tudják használni a több milliárdból felújított Indóház teret, mert az iszlamista megszállók mosakodnak a szökőkútban, alszanak a padokon és egyéb szükségleteiket is itt végzik el. Botka László pártpolitikai aktivistái a vasútállomás előtt nyilvánosan borotválják, fürdetik a megszállók tömegeit, mintha az egyik legszebb szegedi terünk, egy “nagy fürdőszoba” lenne.

Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy függessze fel a hónapok óta tartó szabadságát, jöjjön vissza Szegedre és tegyen megfelelő intézkedéseket a szegedi iskolás gyerekek megvédése érdekében! Követeljük az Indóház téren lévő menekülttábor megszüntetését, adja vissza a szegedieknek a saját terüket!

"Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy függessze fel a hónapok óta tartó szabadságát, jöjjön vissza Szegedre és tegyen…

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 20.

Előző sztori

Labdarúgás: a hétvége teljes Csongrád megyei programja

Következő sztori

Szállodaszövetség: tovább nőtt a magyarországi szállodák forgalma az első fél évben