Közélet

Szegedi Jobbik: az MSZP továbbra sem látja a kerítéstől az erdőt

Szegedi Jobbik: az MSZP továbbra sem látja a kerítéstől az erdőt

2015. augusztus 10., hétfő
Szegedi Jobbik: az MSZP továbbra sem látja a kerítéstől az erdőt
SZS20140909_toth_peter_jeloltbemutato_sajtotajekoztato_002

"Felszólítjuk az MSZP-t, hogy hagyjon fel álságos politikájával, és hagyja békén a déli határ közelében élő több százezer honfitársunkat" - írja Tóth Péter jobbikos önkormányzati képviselő portálunkhoz eljuttatott közleményében, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

Az MSZP továbbra sem látja a kerítéstől az erdőt

A Jobbik visszautasítja

Harangozó Tamás

MSZP-s frakcióvezető-helyettes azon felvetését, miszerint a déli határszakasz közvetlen közelében lenne szükség befogadó állomások létrehozására. Az MSZP továbbra sem látja a kerítéstől az erdőt, és nem érzékeli, hogy az elmúlt hónapok során milyen terhet jelentett és jelent most is a migrációs nyomás a déli határ közelében élők számára. A migrációs ügyben továbbra is összevissza kommunikáló MSZP-től ez a javaslat nem meglepő, hiszen

Botka László

, Szeged MSZP-s polgármestere szerint nincsenek menekültek a Csongrád megyei székhelyen. Ennek ellenére az MSZP-s irányítású város önkormányzati cégeinek segítségével látják el azt a napi 600-800 migránst, akik Szegedről indulnak útnak a befogadó állomásokra. Szeged egészségügyi és közbiztonsági kapacitása kimerült a migráció okozta terhektől, az MSZP most mégis ezeket a rendszereket, illetve az itt élőket terhelné tovább. Harangozó Tamásnak javasoljuk, hogy mielőtt újabb felelőtlen megoldási javaslatokkal állna elő, tájékozódjon párttársától, Botka Lászlótól, hogy szeretne-e menekülttábort felállítani Szeged polgármestereként. Felszólítjuk az MSZP-t, hogy hagyjon fel álságos politikájával, és hagyja békén a déli határ közelében élő több százezer honfitársunkat!

Tóth Péter, a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője

A szegedi Jobbik közleményben áll ki az MSZP-s Harangozó Tamás felvetése ellen, miszerint a déli határszakasz közvetlen...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.