Sport

Sakk: szombaton is döntetlenre végzett Lékó Péter és Li Chao

Sakk: szombaton is döntetlenre végzett Lékó Péter és Li Chao

2015. augusztus 15., szombat
Sakk: szombaton is döntetlenre végzett Lékó Péter és Li Chao
sakkparti07kf

A pénteki, nyitónapi döntetlen után szombaton is döntetlen született a Szegeden zajló Lékó Péter-Li Chao nemzetközi párosmérkőzésen.

A viadal honlapja szerint a szombati összecsapáson a világranglista 33. helyén álló Lékó játszott világossal, s a 42. lépésben állapodott meg a remiben riválisával. A hatjátszmás mérkőzés következő partija vasárnap 15 órakor kezdődik, s akkor a 26 éves, a világranglistán 14. Li vezeti a világos bábukat. A párosmérkőzés csütörtökig tart, ha döntetlenre végződik, két rapid játszma következik. Amennyiben a játékosok akkor sem jutnak döntésre, "hirtelen halál" jön, amikor a világosnak öt, a sötétnek négy perc gondolkodási ideje van, de a sötéttel játszónak elegendő a döntetlen a végső sikerhez.

Szombaton is döntetlen lett Lékó Péter és Li Chao mérkőzése, a felek vasárnap folytatják a párosmérkőzést.http://szegedma.hu/?p=559952

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.