Bulvár

Röszke helyett válassza a kisebb átkelőket!

Röszke helyett válassza a kisebb átkelőket!

2015. augusztus 1., szombat
Röszke helyett válassza a kisebb átkelőket!

Torlódás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán. A rendőrök Tompa felé terelik a kilépő forgalmat - írja a police.hu.

A Nyugat-Európából szabadságra induló és az oda visszatérő vendégmunkások rohama miatt jelentős a torlódás a Röszke Autópálya-határátkelőhely ki- és belépő oldalán egyaránt. A rendőrök a várakozási idő csökkentése érdekében szombat reggeltől napnyugtáig szakaszosan a Bács-Kiskun megyei Tompa felé terelik a forgalmat az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél. A közlekedőket az egyenruhások segítik. A röszkei határátkelőhelyen várhatóan egész hétvégén erős lesz a forgalom, ezért útnak indulás előtt tájékozódjanak! Az aktuális várakozási idők elérhetők a rendőrség honlapján, a www.police.hu-n. Telefonon a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletét hívhatják: 30/466-1026. Napközben a tompai és az ásotthalmi határátkelőhelyen is kialakulhat torlódás. A gyorsabb átlépés érdekében javasoljuk, hogy a 7 órától 19 óráig nyitva tartó tiszaszigeti vagy bácsalmási határátkelőhely felé kerüljenek. A Bács-Kiskun megyei Hercegszántó a nap 24 órájában igénybe vehető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.