/

Röszke helyett válassza a kisebb átkelőket!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Torlódás alakult ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán. A rendőrök Tompa felé terelik a kilépő forgalmat – írja a police.hu.

A Nyugat-Európából szabadságra induló és az oda visszatérő vendégmunkások rohama miatt jelentős a torlódás a Röszke Autópálya-határátkelőhely ki- és belépő oldalán egyaránt. A rendőrök a várakozási idő csökkentése érdekében szombat reggeltől napnyugtáig szakaszosan a Bács-Kiskun megyei Tompa felé terelik a forgalmat az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél. A közlekedőket az egyenruhások segítik.

A röszkei határátkelőhelyen várhatóan egész hétvégén erős lesz a forgalom, ezért útnak indulás előtt tájékozódjanak! Az aktuális várakozási idők elérhetők a rendőrség honlapján, a www.police.hu-n. Telefonon a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletét hívhatják: 30/466-1026.

Napközben a tompai és az ásotthalmi határátkelőhelyen is kialakulhat torlódás. A gyorsabb átlépés érdekében javasoljuk, hogy a 7 órától 19 óráig nyitva tartó tiszaszigeti vagy bácsalmási határátkelőhely felé kerüljenek. A Bács-Kiskun megyei Hercegszántó a nap 24 órájában igénybe vehető.

Előző sztori

Labdarúgás: a Délvidék győzelmével avatták fel Kelebia új pályáját + FOTÓK

Következő sztori

Minden hallgató a választott karon fejezheti be tanulmányait