Közélet

Menekültügyi befogadóközpont épül Kiskunhalason

Menekültügyi befogadóközpont épül Kiskunhalason

2015. augusztus 6., csütörtök
Menekültügyi befogadóközpont épül Kiskunhalason

Új őrzött menekültügyi befogadóközpont épül Kiskunhalason, a beruházás megvalósításával összefüggő hatósági ügyeket a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent kormányrendelet szerint.

A Kiskunhalas Menekültügyi és Migrációs Központ a Szegedi út 73-75. szám alatti ingatlanon épül meg. A kormányrendelet értelmében a beruházással kapcsolatban nem kell építészeti-műszaki tervtanácsi véleményt beszerezni, nem kell településképi véleményezési eljárást lefolytatni és településképi bejelentési eljárásnak sincs helye. A koordinációs feladatok ellátásával a kormány a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezetőjét bízza meg. A beruházás hivatalos közbeszerzési tanácsadója, lebonyolítója és építési műszaki ellenőre kizárólagos joggal a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.