Labdarúgás: vadonatúj öltözővel gazdagodott Csanytelek + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

csanytelek_oltozo_atado12_gs

Valódi közösségi tér jött létre a falu sporttelepén, amely csapatösszetartásoknak is helyet adhat.

8 millió forintból újult meg Csanytelek sportpályájának öltözője, melyet vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2015/16-os szezonjának rajtjára avattak fel ünnepélyes keretek között. A csanyteleki öltöző azok közé tartozott a megyében, melyek a legrosszabb állapotban voltak, és nem tudták szolgálni a helyi, illetve megyei futballt, ám a felújításnak köszönhetően végre méltó infrastrukturális körülmények várják a sportolókat. Teljesen megújult és megszépült három helyiség és a vizesblokk, valamint egy előtetővel is bővült a létesítmény, mely így valódi közösségi térré vált, ahol többek között csapatvacsorákat, csapatösszetartásokat is rendezhetnek.

A fejlesztést, illetve a beruházókat Forgó Henrik polgármester méltatta, külön kiemelve Kurucz Zoltán egyesületi elnök szerepét, aki hosszú idők óta rengeteget tesz a csanyteleki labdarúgásért. Elhangzott, a Csanytelek két idénytől eltekintve negyven év óta stabilan tagja a megyei II. osztálynak, ezzel pedig biztosított a helyiek számára a minőségi sportélet és szórakozás is. Forgó Henrik azt mondta, polgármesterként minden egyes beruházásnak örül, de erre a felújításra különösen büszke. Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója elsőként köszönetet mondott Magyarország kormányának és a Magyar Labdarúgó-szövetségnek azért, hogy támogatást és forrást nyújtanak az amatőr labdarúgás folyamatos fejlesztésére. Hozzátette, a sikerhez olyan elkötelezett, áldozatos munkát végző település- és klubvezetőkre is szükség van, mint amilyen Csanyteleken Forgó Henrik, illetve Kurucz Zoltán. Nógrádi Tibor hangsúlyozta, a forrást biztosítók akkor igazán boldogok, ha a megvalósuló beruházások minél több gyermeknek és apró műhelynek teremtenek lehetőséget a sportolásra, a mozgásra. Az igazgató tolmácsolta Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök, az MLSZ megyei társadalmi elnökének jókívánságait is: a püspök azt üzente a falu közösségének, a kiváló infrastruktúra szolgálja minél tovább a csanyteleki sportot, a csanyteleki labdarúgást, adjon rengeteg élményt és örömöt a használóinak.

A véletlen szerencse folytán az avatóünnepséget igazi rangadó koronázta meg Csanyteleken, hiszen a megye II. rajtján a helyi ifi- és felnőttcsapat a szomszédvár Tömörkénnyel csapott össze. Előbb azonban még pályára léptek a gyermekek, igazi örömfocit mutatott be az U7-es, U9-es, U11-es és az U13-as korosztály.

no images were found

8 milliós forintból újult meg Csanytelek sportpályájának öltözője.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=561638

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 23.

Előző sztori

Számolatlanul ölik a madarakat a Mediterráneumban

Következő sztori

Labdarúgás: nagy küzdelemben verte a Sándorfalva az újoncot + FOTÓK