Sport

Labdarúgás: vadonatúj öltözővel gazdagodott Csanytelek + FOTÓK

Labdarúgás: vadonatúj öltözővel gazdagodott Csanytelek + FOTÓK

2015. augusztus 23., vasárnap
Labdarúgás: vadonatúj öltözővel gazdagodott Csanytelek + FOTÓK
csanytelek_oltozo_atado12_gs

Valódi közösségi tér jött létre a falu sporttelepén, amely csapatösszetartásoknak is helyet adhat.

8 millió forintból újult meg Csanytelek sportpályájának öltözője, melyet vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2015/16-os szezonjának rajtjára avattak fel ünnepélyes keretek között. A csanyteleki öltöző azok közé tartozott a megyében, melyek a legrosszabb állapotban voltak, és nem tudták szolgálni a helyi, illetve megyei futballt, ám a felújításnak köszönhetően végre méltó infrastrukturális körülmények várják a sportolókat. Teljesen megújult és megszépült három helyiség és a vizesblokk, valamint egy előtetővel is bővült a létesítmény, mely így valódi közösségi térré vált, ahol többek között csapatvacsorákat, csapatösszetartásokat is rendezhetnek. A fejlesztést, illetve a beruházókat

Forgó Henrik

polgármester méltatta, külön kiemelve

Kurucz Zoltán

egyesületi elnök szerepét, aki hosszú idők óta rengeteget tesz a csanyteleki labdarúgásért. Elhangzott, a Csanytelek két idénytől eltekintve negyven év óta stabilan tagja a megyei II. osztálynak, ezzel pedig biztosított a helyiek számára a minőségi sportélet és szórakozás is. Forgó Henrik azt mondta, polgármesterként minden egyes beruházásnak örül, de erre a felújításra különösen büszke.

Nógrádi Tibor,

az MLSZ Csongrád megyei igazgatója elsőként köszönetet mondott Magyarország kormányának és a Magyar Labdarúgó-szövetségnek azért, hogy támogatást és forrást nyújtanak az amatőr labdarúgás folyamatos fejlesztésére. Hozzátette, a sikerhez olyan elkötelezett, áldozatos munkát végző település- és klubvezetőkre is szükség van, mint amilyen Csanyteleken Forgó Henrik, illetve Kurucz Zoltán. Nógrádi Tibor hangsúlyozta, a forrást biztosítók akkor igazán boldogok, ha a megvalósuló beruházások minél több gyermeknek és apró műhelynek teremtenek lehetőséget a sportolásra, a mozgásra. Az igazgató tolmácsolta

Kiss-Rigó László

szeged-csanádi megyés püspök, az MLSZ megyei társadalmi elnökének jókívánságait is: a püspök azt üzente a falu közösségének, a kiváló infrastruktúra szolgálja minél tovább a csanyteleki sportot, a csanyteleki labdarúgást, adjon rengeteg élményt és örömöt a használóinak. A véletlen szerencse folytán az avatóünnepséget igazi rangadó koronázta meg Csanyteleken, hiszen a megye II. rajtján a helyi ifi- és felnőttcsapat a szomszédvár Tömörkénnyel csapott össze. Előbb azonban még pályára léptek a gyermekek, igazi örömfocit mutatott be az U7-es, U9-es, U11-es és az U13-as korosztály.

8 milliós forintból újult meg Csanytelek sportpályájának öltözője.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=561638

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.