Sport

Labdarúgás: könnyed mórahalmi rajt a Kurca partján + FOTÓK

Labdarúgás: könnyed mórahalmi rajt a Kurca partján + FOTÓK

2015. augusztus 22., szombat
Labdarúgás: könnyed mórahalmi rajt a Kurca partján + FOTÓK
szente_morahalom02_gs

Hármat rúgtak Szőke Péterék a megerősödött Szentesnek a megye I. nyitófordulójának rangadóján.

Szentes, 250 néző
2015. augusztus 22., 17.00
Szentesi Kinizsi SZITE
Mórahalom VSE
A meccs véget ért.
játékvezető: Gyuga Zsolt • asszisztens: Szokola József, Zahorecz Roland.
0
-
3

Labdarúgó megyei I. osztály 1. forduló

Szentesi Kinizsi SZITE - Mórahalom VSE 0-3 (0-1).

Szentes, 250 néző. Vezette: Gyuga Zsolt (Szokola József, Zahorecz Roland).

Szentes:

Gömöri - Vincze, Török, Szeles, Szűcs D., Gránicz (Kovács N. 46'), Kerepeczki, Molnár Zs., Lőrincz, Orovecz (Tóth L. 72'), Lekrinszki.

Játékos-edző:

Koncz Zsolt.

Mórahalom:

Halász - Király (Takács A. 68'), Szücs Sz., Cseh, Pócs T., Bokányi R. (Szalma 56'), Mészáros T., Magyar (Varga K. 83'), K. Tóth, Crkvenjakov (Zsoldos 68'), Szőke.

Játékos-edző:

Magyar György.

Gól:

Magyar Gy. (21'), Bokányi R. (48'), Szőke P. (81')

Online közvetítésünk

VÉGE!
92'
Vége a mérkőzésnek, ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert a tudatosabb, összeszokottabb Mórahalom. A Szentes nagyon akart, de játékába rengeteg hiba csúszott. Mindkét csapat készülhet a szerdai nagy mérkőzésére, a szentesiek Csongrádra utaznak, míg a Mórahalom az FK 1899 Szegeddel vív rangadót.
88'
Nem maradt nyitott kérdés a hajrára, egyik csapat sem erőlteti már a támadásokat. Molnár Zsolt most például hiába adott be pompásan, középen csak mórahalmi védők tartózkodtak, egy szentesi társ sem kísérte az akciót.
85'
Szalma Gergely lőtt mellé távolról.
83'
Magyar György saját magát hívta le a pályáról, Varga Krisztián kapta tőle pár percet az első idei bajnokin.
81'
GÓÓÓL 0-3! Eldőlt a mérkőzés! Szalma Gergely gyönyörű és pontos beadását Szőke Péter középről, közvetlen közelről bólintotta Gömöri ketrecébe.
80'
Lekrinszki Ariel remekül tört be a mórahalmi tizenhatoson belülre, három embert is becsapott, lőtt, a labda a blokkról a kapu felé pattant, pár centivel a bal kapufa mellett hagyta el végül a játékteret. Még mindig nem adta fel a Szentes, Kerepeczki vezérletével mennek előre a szépítésért, miközben a Mórahalom már teljesen visszaállt.
76'
Molnár Zsolt látványos, 50 méteres bal oldali sprintjét tapsolják meg a hazai drukkerek, dinamikusan tört előre a szentesi futballista, ügyesen akciózott, de végül ő követett el szabálytalanságot védőjével szemben az alapvonalnál.
75'
Kerepeczki 30 méteres szabadrúgása több méterrel fölé szállt, ebben több volt...
73'
K. Tóth Gyula lábában maradt a harmadik gól. A rutinos mórahalmi csatárt a bal oldalon nem tudták tartani, egy csellel lerázott mindenkit, majd szétforgácsolta a bal kapufát.
szente_morahalom15_gs
72'
Orovecz Sándort Tóth László váltotta hazai oldalon. Előtte Szűcs Dániel próbálkozott 28 méterről, lövése fölé szállt.
68'
Takács András és Zsoldos Ákos jelentkezett játékra a vendégeknél, Crkvenjakov és Király kap pihenőt.
67'
A tizenhatosig ismét jól kombinál, tör előre a Szentes, ott azonban megállítja őket a mórahalmi kerítés.
66'
Kerepeczki indult meg ügyesen, és jól vette észre, hogy üres a bal oldal, ám labdájába az egyik társ feleslegesen ért bele belül...
61'
Derekasan küzd a Szentes, de egy kontrával majdnem végleg döntésre vitte a dolgot a Mórahalom. Szőke ugrott volna kis százszázalékos ziccerben, de lesen állította meg a bíró.
57'
Szép szentesi akció futott végig a jobb szárnyon, de blokkolták a beadást a vendégek védői.
56'
Bokányi Richárd jött le a pályáról, Szalma Gergely váltotta.
53'
Picit visszább vonta védekezését a Mórahalom, így nagyobb területet ad szélvészgyors támadóinak. Gömörinek több beadást kellett lehúznia.
49'
Crkvenjakov került ismét helyzetbe, lövését bravúrral védte ezúttal Gömöri.
48'
GÓÓÓL 0-2! Itt a megnyugtató második találat, nem kellett rá sokat várni. Balról érkezett a mórahalmi beadás, több ember felett is elszállt, majd Bokányi Richárd 14 méterről lőtt a rövid sarokba végül. Gömöri Zoltán még beleért az erős löketbe, de csak beljebb tudta segíteni.
46'
A szünetben hazai oldalon Kovács Norbert jött be Gránicz helyett.
46'
Itt a folytatás! Az első félidőben a vártnál nagyobb volt a különbség a két alakulat között, a vendégek egyértelmű fölényben futballoztak, a Szentes talán még nem állt össze. Crkvenjakov akár maga eldönthette volna a három pont sorsát, nem tette, meglátjuk, ráfizet-e erre csapata.
SZÜNET!
45'
Vége az első felvonásnak.
44'
A mórahalmi Bokányi Richárd éles beadását Török Gábor akarta fejjel menteni, de kis híján Gömöri Zoltán kapujába bólintott.
szente_morahalom35_gs
43'
Újabb elképesztő mórahalmi ziccer maradt ki! A bal oldalon erőszakosan állt be védőjének Szőke Péter, aki önzetlenül a még jobb helyzetben lévő Crkvenjakov elé tálalt, ő viszont ahelyett, hogy bepofozta volna, kifelé, az oldalvonal felé vette le a lasztit, és kisodródva a bal kapufa tövét találta el, miközben egy védő is visszaért. A bogyó végül a kapufáról mellé gurult...
39'
Ébredeznek a hazaiak, Molnár Zsolt veszélyeztetett fejjel, Halász csípte el a rövid saroknál.
35'
Egy jobb oldali beadást Szőke Péter vett mellre, remekül forgatta be emberét, majd a lyukra futó Crkvenjakov elé ívelt, aki ajtó-ablak helyzetben, senkitől sem zavartatva durrantott fölé. Szinte kihagyhatatlan ziccernek tűnt ez, a legközelebbi védő is legalább öt méterre állt a Tápéról igazolt támadótól...
30'
Nem tudnak lábra kapni a szentesiek, egyre magabiztosabban futballoznak a sárga-feketék, a hazaiak térfelén folyik a játék, Oroveczék igencsak beszorultak, több jó lehetőség is adódott a vendégek előtt, de újabb gólt egyelőre nem tudtak szerezni.
26'
Kicsit megfogta a gól a hazaiakat, továbbra is mórahalmi próbálkozásokat figyelhetünk.
21'
GÓÓÓL 0-1! Ahogy arról értekeztünk, hogy feljött a Szentes, máris vezetnek a vendégek! A Mórahalom játékos-edzője, Magyar György 14 méterről vállalkozott lövésre, a laszti kicsit megpattant egy blokkolni igyekvő lábon, majd a jobb kapufáról vágódott a hálóba.
19'
Molnár Zsolt lövését szépen vetődve védte Halász Krisztián, a vendégek kapusa. Kiegyenlítődött a küzdelem a pályán.
14'
Szűcs Dániel révén lőtt először távolról a Szentes, lepattant a falról, majd Szűccsel szemben szabálytalankodtak a sárga-feketék. 28 méterről Kerepeczki Csaba végezhetett el szabadrúgást, lecsúszott a lábáról.
13'
Mórahalmi fölény továbbra is, éppen Szeles Dániel rúgta fel csúnyán Király Dávidot, be is sárgult a hazai játékos.
9'
Beleerősítettek a látogatók, akik egy gyors góllal tennék le névjegyüket, ismét Crkvenjakov próbálkozott, lövése ezúttal a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.
szente_morahalom34_gs
8'
Négy méterről alig pörgetett a jobb kapufa mellé Dalibor Crkvenjakov, a mórahalmiak friss igazolása. Egy lecsorgó labdát küldött rá, nem volt kis helyzet!
5'
Piros-feketében a hazaiak, fekete-sárgában a vendégek, az első percek tapogatózó játékkal telnek.
1'
Megkezdődött a mérkőzés, nem túl kedvező időjárási körülmények között, de legalább a nagy hőségre nem lehet majd panaszkodni - ezt a forduló nem a kánikula jegyében fog telni...
16.40: Köszönjük Olvasóinkat Szentesről, ahol hamarosan kezdődik az első forduló leginkább várt összecsapása! A mérkőzés Gyuga Zsolt sípszavára 17.00-kor kezdődik!

A találkozó elé

Az előző szezon negyedik helyezését követően magasabbra tör, akár a bajnoki címet célozza meg a Magyar György vezette Mórahalom. A homokhátiaktól távozott ugyan Barna Dávid (külföldi munkavállalás), Czirják Tamás (Ujszegedi TC), Gonda Attila (Algyő SK), Márki Kornél, Tóth Lukács (mindketten Sándorfalva SK), ám igazolták is bőven, ráadásul minőségi futballistákkal bővült a keret, hisz érkezett Dalibor Crkvenjakov, Cseh Dániel, Pócs Tamás (mindhárman Tápé ESK), Király Dávid (Hódmezővásárhelyi FC), Mészáros Tibor (Ujszegedi TC), Pócs Dániel (Zenta, Szerbia), Varga Krisztián (Szegedi VSE). Ami a hazai szentesieket illeti, ők még inkább beleerősítettek, hiszen a tizenötödik pozícióból legalább a középmezőnybe, de akár még előrébb vágynak. Egyedül Koncz Péter (Ujszegedi TC) távozott, jött viszont Kerepeczki Csaba, Vincze Zoltán (mindketten Kiskunmajsa FC), Koncz Zsolt (játékos-edző, Ceglédi VSE), Kovács Norbert, Szabó Dániel, Szeles Dániel, Török Gábor (mindannyian Csongrád TSE), Lőrincz Bence, Molnár Zsolt (mindketten Hódmezővásárhelyi FC), Szűcs Dániel (Orosháza FC). A Kurca-partiak először a Mórahalom ellen csillanthatják fel tudásukat, kíváncsian várjuk, mire mennek egymással a felek ezen a rangadón.

FOCIFANOK! A mai délután folyamán három ÉLŐ közvetítéssel készülünk számotokra! Íme:Szentesi Kinizsi SZITE - Mórahalom...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.