Bulvár

Baleset az M5-ösön Szatymaznál - öten megsérültek

Baleset az M5-ösön Szatymaznál - öten megsérültek

2015. augusztus 21., péntek
Baleset az M5-ösön Szatymaznál - öten megsérültek
Személyautót lökött árokba egy kamion az M5-ösön

strong>Egy kamion ütközött hátulról egy autópályán várakozó személyautónak az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 154-es kilométer közelében augusztus 21-én 6 óra 45 perckor.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy magyar személyautó megállt az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, a 154-es kilométer közelében augusztus 21-én 6 óra 45 perc körül, hogy három embert felvegyen. Miközben a leállósávban várakoztak, egy magyar kamion hátulról a személyautónak ütközött, amit a vízelvezető árokba lökött. A balesetben öten sérültek meg, az elsődleges adatok szerint ketten súlyosan. A helyszíni szemle miatt nincs forgalomkorlátozás az autópályán. Meg nem erősített információk szerint a személyautó azért állt meg, hogy illegális bevándorlókat vegyen fel.

Megállt egy autó az M5-ösön Szatymaznál, kamion rohant belé - egyes információk szerint a sofőr migránsokat akart felvenni az autópályán. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=561053

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.