/

A nyomorultak színészei ellátogattak a szegedi vadasparkba + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szabadteri_vadaspark09_gsRövid időre állatkerti gondozónak csaphatott fel Solti Ádám, Sánta László és Miklós Eponin. A makikat szőlővel, a zsiráfokat pedig répával etették a vadasparkban.

A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Madách Színház közös bemutatója, A nyomorultak a nyári teátrum meghirdetése óta lázban tartja a színház szerelmeseit. A produkció alkotói és színművészei múlt hét hétfőn érkeztek Szegedre, azóta próbálják és finomhangolják a nagyszabású Dóm tér előadás részleteit, a Victor Hugo regénye nyomán készült musicalt.

A nyomorultak sztárjai szabadidős programként hétfőn a Szegedi Vadasparkba is ellátogattak. Solti Ádám, Sánta László és Miklós Eponin Veprik Róbert igazgató kalauzolásával megetették a zoo három zsiráfbikáját, megsimogatták és szőlővel kínálták a madagaszkári gyűrűsfarkú makikat, valamint meglesték az alig egyhetes borjúfókát, akinek születéséről a napokban számolt be a vadaspark.

A közel kétórás program során az igazgató szót ejtett a zoo legérdekesebb állatairól, így a színészek egy bioszóra keretében többek között azt is megtudták, a csupasz turkáló az egyetlen olyan állat, mely élete során alig öregszik és szervezetében még sosem mutattak ki rákos sejteket, illetve, hogy a hiénák családjában az álpénisszel rendelkező nőstények hordják a nadrágot.

no images were found

Solti Ádám, Sánta László és Miklós Eponin a Szegedi Vadasparkban kirándult. Hogy mivel ütötték el az időt, azt itt megtudhatjátok: http://szegedma.hu/?p=558810

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 10.

Előző sztori

Konyha égett Kiskundorozsmán, autó csapódott fának a Szabadkai úton

Következő sztori

Ismét csökken az üzemanyagok ára