Sport

Ülőröplabda: Mórahalmon edzőtáboroznak a Békák + FOTÓK

Ülőröplabda: Mórahalmon edzőtáboroznak a Békák + FOTÓK

2015. július 7., kedd
Ülőröplabda: Mórahalmon edzőtáboroznak a Békák + FOTÓK
uloroplabda24_gs

Négynapos edzőtábort kezdett meg hétfőn a Csakazért SE utánpótlás ülőröplabda csapata: a fiatalok Mórahalmon töltenek el sűrűnek ígérkező négy napot.

Négy napon keresztül, Mórahalmon gyakorol együtt az ország egyetlen utánpótlás ülőröplabda-csapata, a Csakazért SE. Az Ülő Békák nyolc fő részvételével tartják foglalkozásaikat, közülük hárman súlyosan mozgássérültek. „Négynapos a táborunk, az ötödik napon már Szegeden vagyunk a lila iskolában. Három edzésünk van egy nap, reggel úszóedzés, majd délelőtt és délután is ülőröplabdázunk, elég húzós ez a négy nap. Több nyári edzésünk már nem nagyon lesz, még párszor találkozunk" - mondta el portálunknak

Petró János

, a csapat edzője. Az egyesületnél most azon dolgoznak, hogy az ősszel esedékes Verba László emléktornát összekötnék egy gyermektornával, így a Békák mérkőzéseket is játszhatnának. "Szeretnénk toborozni a szegedi állóröpis gyerekekből egy csapatot, illetve reméljük, hogy a külföldi csapatokból is össze tudunk rakni egy vendég együttest az őszi emléktornára” – fogalmazott a tervekről Petró János.

Napi három tréninggel készülnek az Ülő Békák mórahalmi edzőtáborukban - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=551951

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 7.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.