Ülőröplabda: Mórahalmon edzőtáboroznak a Békák + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

uloroplabda24_gs

Négynapos edzőtábort kezdett meg hétfőn a Csakazért SE utánpótlás ülőröplabda csapata: a fiatalok Mórahalmon töltenek el sűrűnek ígérkező négy napot.

Négy napon keresztül, Mórahalmon gyakorol együtt az ország egyetlen utánpótlás ülőröplabda-csapata, a Csakazért SE. Az Ülő Békák nyolc fő részvételével tartják foglalkozásaikat, közülük hárman súlyosan mozgássérültek.

„Négynapos a táborunk, az ötödik napon már Szegeden vagyunk a lila iskolában. Három edzésünk van egy nap, reggel úszóedzés, majd délelőtt és délután is ülőröplabdázunk, elég húzós ez a négy nap. Több nyári edzésünk már nem nagyon lesz, még párszor találkozunk” – mondta el portálunknak Petró János, a csapat edzője.

Az egyesületnél most azon dolgoznak, hogy az ősszel esedékes Verba László emléktornát összekötnék egy gyermektornával, így a Békák mérkőzéseket is játszhatnának. “Szeretnénk toborozni a szegedi állóröpis gyerekekből egy csapatot, illetve reméljük, hogy a külföldi csapatokból is össze tudunk rakni egy vendég együttest az őszi emléktornára” – fogalmazott a tervekről Petró János.

no images were found

Napi három tréninggel készülnek az Ülő Békák mórahalmi edzőtáborukban – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=551951

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 7.

Előző sztori

Bújj, bújj, párakapu! – Frissítő pontok Szegeden

Következő sztori

B. Nagy László: reális elvárás Magyarország részéről, hogy olimpiát rendezhessen