Sport

Labdarúgás: új csatára góljaival verte a SZEOL a Sándorfalvát + FOTÓK

Labdarúgás: új csatára góljaival verte a SZEOL a Sándorfalvát + FOTÓK

2015. július 29., szerda
Labdarúgás: új csatára góljaival verte a SZEOL a Sándorfalvát + FOTÓK
SZS20150729_szeol_sandorfalva_006

Felkészülési mérkőzésen fogadta a megyei I. osztályú Sándorfalvát a SZEOL SC: Tóth Ákos együttese attraktív futballt bemutatva győzte le ellenfelét a hétközi edzőmérkőzésen.

Mivel a SZEOL SC szabadnappal kezd az NB III Közép csoportjában, ezért plusz edzőmeccset iktatott be a csapat a felkészülésébe, így szerdán a Sándorfalva érkezett a Felső Tisza-parti stadionba. A SZEOL-ban szerepet kapott két új játékos, az egyaránt Szerbiából érkező

Laták Ádám

, valamint a két góllal bemutatkozó csatár,a Vasas akadémiáját is megjárt

Nikola Maksimovic

. A Sándorfalvában is több új igazolás futott ki a pályára: a kapuban az Ásotthalomról érkező

Ábrahám Tamás

állt, a védelemben az eddig a Mórahalmot erősítő

Márki Kornél

is szerepet kapott, a középpályán pedig a tavasszal az UTC-ben futballozó

Kovács Milán

futballozott. Játszott még

Antal Róbert

együttesében

Tóth Lukács

, azonban az eddig szintén a mórahalmiakat erősítő játékossal még nem egyeztek meg a klubnál. Két pontrúgás után talált be a zártan védekező Sándorfalva kapujába a SZEOL: a meccs elején egy szöglet után teljesen üresen maradt az ötös bal sarkánál

Rácz László

, aki az üres kapuba passzolt, majd az első fél óra végén ismét egy jobb oldali sarokrúgás után

Forró

érkezett remekül

Puskás

szögletére, és fejelt a léc alá, 2-0. Még Forró találata előtt egyenlített a Sándorfalva szintén szöglet után: azonban lökés miatt nem adta meg ezt a fejest a játékvezető. A fordulás után pályára lépett a szegediek új igazolása, a Szerbiából érkező magyar-szerb kettős állampolgár, Nikola Maksimovic. A csatár igazán felpörgette a játékot, első megmozdulásai közül vagy gólhelyzetet alakított ki, vagy éppen gólt is szerzett: hamar gólra is váltotta egyik lehetőségét Maksimovic, majd egy végletekig kijátszott akció után engedte el remekül a labdát az érkező

Faragónak

, aki a kipasszolt védelem mellett lőhetett a kapuba, 4-0. A végén még Maksimovic lőtt közelről a léc alá egy bal oldali akciót követő beadás végén, így a SZEOL 5-0-ra verte a Sándorfalvát a hétközi felkészülési mérkőzésén. A SZEOL SC számára szombaton, 17 órától a tavalyi Bács-Kiskun megyei II. osztály déli csoportjának bajnoka, a Jánoshalma ellen lesz a bajnoki főpróba, hiszen jövő héten már a Gyula ellen bajnokit játszik az együttes. A Sándorfalva legközelebb szombaton, a Felcsút II. ellen hazai pályán játszik felkészülési mérkőzést.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC – Sándorfalva SK 5-0 (2-0)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion. Vezette: Dobó Zoltán (Juhász Mihály, Kószó Csaba)

SZEOL:

Leindler – Rácz, Forró, Fülöp, Grünvald, Puskás, Ondrejó, Kormányos, Buzási, Végh, Beretka. Csere: Szabó G. (kapus), Kéri, Faragó, Laták, Maksimovic, Varga R., Kaszás, Ördögh.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Sándorfalva:

Ábrahám – Antal, Kalapács, Bálint, Márki, Farkas F., Tóth L., Kovács M., Törköly, Széll, Vékes. Csere: Siska R. (kapus), Visnyei, Varga V., Szil, Kanász-Nagy L., Faragó Z.

Vezetőedző:

Antal Róbert. Tóth Ákos:

„Elsősorban az volt a cél, hogy mindenkinek adjak lehetőséget, ha már ez így alakult szerencsésen, hogy plusz egy hetet kaptunk. Alakulunk, de nem vagyunk kész, Maksimovic Nikola leigazolásával erősödtünk. Mindkét csapat felkészülését jól szolgálta ez a mai meccs, annak ellenére, hogy egy masszívan védekező, fegyelmezett ellenfelet tudtunk feltörni. Dolgozunk tovább, várjuk a következő próbát.”

Antal Róbert:

„Ez is hasznos edzőmérkőzés volt számunkra, most nyilván egy magasabb osztálybeli csapattal játszottunk, így elsősorban a védekezésen volt a hangsúly. Abszolút jól szolgálta a felkészülésünket ez a meccs, mi csak két hete edzünk. Nem vallottunk szégyent, helyzetünk is volt, sőt, meg nem adott gólunk is, elégedett vagyok.”

Ötig jutott a SZEOL SC a Sándorfalva ellen, remekelt a szegediek új csatára.http://szegedma.hu/?p=556458

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 29.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.