Sport

Labdarúgás: lehajrázta a Cegléd a SZEOL-t + FOTÓK

Labdarúgás: lehajrázta a Cegléd a SZEOL-t + FOTÓK

2015. július 25., szombat
Labdarúgás: lehajrázta a Cegléd a SZEOL-t + FOTÓK
SZS20150725_szeol_cegled_022

Felkészülési mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett a SZEOL SC az NB II-ből kiesett Ceglédtől hazai pályán.

A két gárda a rendkívüli hőségben is igyekezett elejét venni riválisa támadásainak, ami az első félidőben hatékonyan is működött. A hazaiak védelme jól zárt, a Pest megyeiek csak egy-egy átlövéssel tudtak operálni, ugyanakkor Faragóék előtt is csak elvétve adódtak lehetőségek a túloldalon. A második felvonás hajrájához érkezve a Cegléd egy erősebb periódussal kapuja elé szegezte

Tóth Ákos

legénységét, ezekben a percekben többször is vezetést szerezhettek volna a vendégek. Ez a 80. percben sikerült is nekik egy szöglet utáni fejesből, ami végül győzelmet ért az NB III Keleti csoportba besorolást nyert együttesnek. Bár a harmadosztályú pontvadászat a jövő hétvégén elrajtol, a SZEOL számára mégsem ér még véget a felkészülési időszak, lévén, a szegedi alakulat az első fordulóban épp szabadnapos lesz. Az így keletkezett plusz időt további tesztelésre használja fel a csapat, amely szerdán a megyeegyes Sándorfalvával találkozik.

Felkészülési mérkőzésen:

SZEOL SC - Ceglédi VSE 0-1 (0-0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion.

SZEOL:

Leindler - Ondrejó, Rácz, Makra, Grünvald, Forró, Puskás, Fülöp, Buzási, Faragó, Beretka.

Csere:

Szabó (kapus), Kéri, Végh, Kaszás, Kormányos, Domonkos, Busa, Varga.

Vezetőedző:

Tóth Ákos. Tóth Ákos:

"Ez a Cegléd közel olyan játékerőt képviselt, mint a tavalyi bajnok Vác. Ennek megfelelően alakult a játék képe is. Egy jobb csapattal találkoztunk, a mérkőzés javában védekezésre kényszerültünk. Csináltuk a dolgunkat becsülettel, volt egy-két veszélyes kontránk is, de a Cegléd előrébb jár jelen pillanatban, mint mi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.