Éjszakai ivóvízhálózat ellenőrzési munkák Dorozsmán és Újszegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat ellenőrzési munkákat (átfolyás-mérést) végez 2015. július 20. és 24. között Dorozsma és Újszeged területén.

“Az ellenőrzési munkák időtartama alatt (22:00-től 6:00-ig) átmeneti, rövid ideig tartó nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Az ellenőrzés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (este 22:00 óráig) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!” – áll a Szegedi Vízmű Zrt. közleményében.

Előző sztori

Futsal: edzőt vált az SZTE EHÖK SE

Következő sztori

A lakott területen kívülre költöztetik a menekülttáborokat