Kultúra

Shakespeare-komédiába keres statisztákat a Szegedi Szabadtéri

Shakespeare-komédiába keres statisztákat a Szegedi Szabadtéri

2015. június 4., csütörtök
Shakespeare-komédiába keres statisztákat a Szegedi Szabadtéri
szegedi_szabadteri_nezoter

Az idei évad utolsó statisztaválogatásán gyerekeket és felnőtteket is keres a Szegedi Szabadtéri a Tévedések vígjátéka című produkciójába.

William Shakespeare

népszerű komédiáját, a Tévedések vígjátékát

Kerényi Miklós Gábor "KERO"

állítja színpadra. Június 6-án, 12 órakor gyerekeket és felnőtteket egyaránt várnak a Szegedi Nemzeti Színház balett termében tartandó válogatásra. 9 és 12 év közti, legfeljebb 140 cm magas fiúk és lányok, illetve 25 és 40 év közti férfiak és nők, valamint 50 és 50 évnél idősebb férfiak és nők jelentkezésére számítanak. Külön produkcióval készülni nem kell, tánctudás nem szükséges. A leginkább rátermettek, sikeres bemutatkozás esetén olyan népszerű művészekkel léphetnek a világot jelentő deszkákra, mint például

Molnár Piroska

,

Haumann Péter

,

Szinetár Dóra

,

Szabó Győző

,

Adorjáni Bálint

vagy

Klem Viktor

. A július 31-i és augusztus 1-jei előadásnapokon (illetve szükség esetén az augusztus 2-i esőnapon), és a július 13-30. közt tartó próbákon kötelező a részvétel!

Bárki a ráléphet a világot jelentő deszkákra az idei Szabadtérin.http://szegedma.hu/?p=543520

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.