Sport

Labdarúgás: Klausz László veszi át a Szeged-Grosics vezetését

Labdarúgás: Klausz László veszi át a Szeged-Grosics vezetését

2015. június 12., péntek
Labdarúgás: Klausz László veszi át a Szeged-Grosics vezetését
klausz_laszlo

Hivatalosan is megállapodott a Szeged 2011-Grosics Akadémia Klausz Lászlóval. Az új vezetőedző kétéves szerződést kötött az egyesülettel.

A korábbi 27-szeres válogatott csatár az elmúlt szezon során a Grosics Labdarúgó Akadémia U17-es csapatát irányította, amellyel elnyerte az NB II Délkeleti csoport bajnoki címét. A felnőtteknél 2017 nyaráig írta alá kontraktusát.

Klausz László

játékosként Tatabányáról indulva megfordult a győri Rába ETO, a francia FC Sochaux és a német Mannheim színeiben is, illetve számos osztrák alakulatnál. Az 1996/1997-es idényben megnyerte az osztrák bajnokságot és a szuperkupát az Austria Salzburg gárdájával. A nemzeti együttesben 1993. szeptember 8-án az oroszok ellen mutatkozott be, utolsó mérkőzését pedig 2000. február 23-án Ausztrália legjobbjaival szemben játszotta. "Megismerte az akadémia fiatal tehetségeit, vagyis azokat a potenciális játékosokat, akik a jövőben a felnőtt csapat fontos tagjaivá válhatnak. Emellett maximálisan képviseli nemcsak az akadémia, hanem a klub filozófiáját is" - fogalmazott az újonnan kinevezett vezetőedzőről

Adem Kapic

sportigazgató a klub

honlapjának

. Klausz László munkáját segédedzőként

Bekim Kapic

és

Tímár Krisztián

segíti majd.

BRÉKING! Klausz László lett a Szeged 2011-Grosics Akadémia új vezetőedzője! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=546312

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.