Sport

Kezükbe ragadták a labdát a strandon a mórahalmi futballisták + FOTÓK

Kezükbe ragadták a labdát a strandon a mórahalmi futballisták + FOTÓK

2015. június 17., szerda
Kezükbe ragadták a labdát a strandon a mórahalmi futballisták + FOTÓK
mora6

A tavalyi évhez hasonlóan ismét részt vett a vonyarcvashegyi nemzetközi strandkézilabda tornán a mórahalmi futballistákból összeállt TSZ SE. A csapat előző helyezését felülmúlva szerepelt a tornán.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a már nagy hagyományokkal bíró vonyarcvashegyi nemzetközi strandkézilabda tornát, ahova második alkalommal utazott el a mórahalmi labdarúgókból álló TSZ SE csapata. A gárda bemutatkozása remekül sikerült, hiszen a nyitómeccsen a tavalyi bajnokot legyőzték, majd a papírformát bontó eredményt követően a Csongrád megyei különítmény bizonyította: szétlövésben nincs párja. Keretbe foglalva a tornát, az utolsó mérkőzés is a fiúk elvárásai szerint alakult, így a helyosztók után a legsportszerűbb csapat a 11. helyen zárta az eseményt a 16 csapatot tornán, amivel egyel megfejelték a tavalyi eredményüket, a gárda pedig ezzel igazolta, hogy méltó a holland, német, illetve a magyar kézilabdás elitet felsorakoztató nemzetközi versenyen való szereplésre. „Tavaly voltunk először ezen az eseményen, akkor nagyon megtetszett nekünk a közeg és a hangulat, így idén is elindultunk és jövőre is tervezzük. Pénteken indultunk, szombaton kezdődtek a selejtezők, ahol főként osztrák és német csapatok voltak, örültünk, hogy be tudtunk lépni közéjük amatőrként, és nem is vallottunk szégyent. Egy nyaralással egybekötött sportolás ez számunkra, idén már valamennyivel „profibbak voltunk”, mint tavaly, tudtunk játszani. Jövőre már úgy tervezzük, hogy az első tízbe, vagy akár az első ötbe jó lenne bekerülni. Ahogy néztük a csapatokat, ők is bulinak fogják fel, de azért komolyan veszik a tornát, de simán verhető bárki. Számunkra ez arról szól, hogy jól érezzük magunkat, nyaraljunk egyet és közben sportoljunk is. Tavalyhoz képest egyet léptünk előre, ha tíz évig járunk, akkor lassan megnyerjük” - fogalmazott a tornáról

Bokányi Balázs

, a csapat játékosa. Bokányi Balázs kifejtette, a közeg befogadta őket, annak ellenére, hogy a strandkézilabdának is megvan a maga családja, idén már megismerték és üdvözölték őket a megérkezéskor, és jövőre is szeretettel várják őket a következő alkalommal is.

Ismét kezükbe ragadták a labdát a mórahalmi futballisták a Balaton partján, végül az előzőnél jobb helyezéssel zárt a csapat.http://szegedma.hu/?p=547703

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.