Bulvár

Felforrt a hűtővize, betört egy tanyába

Felforrt a hűtővize, betört egy tanyába

2015. június 24., szerda
Felforrt a hűtővize, betört egy tanyába
b_zsolt_0 (1)

Gyorsított eljárásban bíróság elé állítják a mindszenti tanyabetörőt, aki kolbászt, szalámit, bort, pálinkát és használati tárgyakat vitt magával.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntette miatt indított nyomozást, miután bejelentés érkezett arról, hogy június 20-án betörtek egy mindszenti tanyára. Az akkor még ismeretlen elkövető kolbászt, szalámit, szalonnát, bort, pálinkát, birkát, bárányt, valamint használati tárgyakat vitt magával. A vásárhelyi nyomozók két napon belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 30 éves mindszenti lakos gyanúsítható megalapozottan. B. Zsoltot 2015. június 23-án kora reggel lakásán elfogták. A házkutatás során a lopott élelmiszer egy része előkerült.

n3176467

B. Zsolt

gyanúsítottkénti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy felforrt az autója hűtővize, ezért betért a tanyába. Ott meglátta a birkát és a bárányt, amit be akart tenni az autóba. Mivel nem fértek be, ezért szabadon engedte azokat. Az élelmiszer egy részét a családja elfogyasztotta, a használati tárgyakat értékesítette. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki várhatóan 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.