Bulvár

Tizenöt méteres nyárfa dőlt a makói házra

Tizenöt méteres nyárfa dőlt a makói házra

2015. május 12., kedd
Tizenöt méteres nyárfa dőlt a makói házra

A hét első napján Hódmezővásárhelyre, Csongrádra és Makóra riasztották a megye egységeit. Csongrádon tűzesetnél, Makón egy műszaki mentésnél avatkoztak be a tűzoltók.

Vakolatdarabok hullottak le hétfőn délelőtt egy hódmezővásárhelyi középiskola homlokzatáról. A meglazult elemek közvetlen veszélyt jelentettek a diákokra, ezért a Szent Antal utcai épülethez két hódmezővásárhelyi egységet riasztott a műveletirányítás. A tűzoltók körbekerítették az érintett járdaszakaszt, majd teljes útzár mellett, létraszer segítségével távolították el az épületről a meglazult falrészeket. Tíz négyzetméteren égett az összehordott szemét Csongrádon. A lakossági bejelentést követően délután fél háromkor riasztották a csongrádi egységet a Zöldfa utcába. A tűzoltók percek alatt elfojtották a lángokat, ennek köszönhetően a tűz nem terjedt tovább. Egy tizenöt méter magas nyárfa dőlt egy makói házra hétfőn délben. A fa törzse az épületet is megrongálta. Az esethez a makói egységek érkeztek, a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el az egy méter átmérőjű nyárfa törzsét és ágait az épületről - olvasható a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóközleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.