Sport

Strandfoci: már lehet nevezni a regionális selejtezőkre

Strandfoci: már lehet nevezni a regionális selejtezőkre

2015. május 8., péntek
Strandfoci: már lehet nevezni a regionális selejtezőkre
strandfoci_mj-019

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szervez a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága és a Junior Sport Kft. regionális strandlabdarúgó-bajnokságot Csongrád megyében.

"Szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni a gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt a jelenlegi legsikeresebb labdarúgó szakágat. Szisztematikusan szeretnék felépíteni és fejleszteni a strandlabdarúgást a Magyar Labdarúgó szövetség stratégiai programjával összhangban a dél-keleti régióban. A gyerekeknek egy másik lehetőséget és új élményt nyújt a nyári időszakban, amikor is a kedvenc sportáguknak hódolhatnak úgy, hogy közben egy gyönyörű helyen strandolhatnak és kihasználhatják a SUN CITY szabadidőközpont által nyújtott lehetőségeket is. E mellett a válogatott szereplés is elérhető közelségbe kerülhet a fiatalok számára, hiszen jelenleg is négy-öt Csongrád megyei játékos szerepel az U21-es válogatottban, valamint

Szentes-Bíró Tamás

személyében a

felnőtt válogatott

keretében található egy szegedi labdarúgó is" - fogalmazott portálunknak

Erhardt Szilárd

, az FC Junior Sport szakmai igazgatója. A megmérettetésre U13-as, U15-ös, U17-es és U19-es fiú-, U17-es lány-, illetve férfi és női felnőtt együttesek jelentkezését várják. A nevezési lapokat május 29-ig az MLSZ megyei igazgatóságán (6725 Szeged, Szél u. 2) lehet leadni személyesen, vagy e-mailben az info@futsalszeged.hu címre elküldve. A mérkőzéseknek a Hódmezővásárhely melletti SUN CITY Szabadidőközpont ad otthont.

Lassan itt a nyár, indul a strandfociszezon - már lehet jelentkezni a regionális bajnokságba! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=535580

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.