Bulvár

Olasz bűnözőt fogtak el a rendőrök Nagylaknál

Olasz bűnözőt fogtak el a rendőrök Nagylaknál

2015. május 26., kedd
Olasz bűnözőt fogtak el a rendőrök Nagylaknál

Körözött olasz bűnözőt fogtak el a magyar rendőrök a nagylaki határátkelőhelyen hétfőn - erősítette meg az olasz sajtó értesüléseit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-nek.

Szenti Szabolcs

közölte, a nagylaki határátkelőhelyen hétfő reggel elfogtak egy negyvenéves, olasz állampolgárságú férfit, aki ellen hazája hatósága európai elfogatóparancsot bocsátott ki. A magyar rendőrök a férfit őrizetbe vették, és felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal - tudatta a szóvivő. Olasz sajtóértesülések szerint a hatóságok elől menekülő férfi, aki szervezett bűnözői csoportokkal állt kapcsolatban, hamis okmányokkal próbálta átlépni a határt, de a rendőröknek gyanússá váltak a dokumentumok. A körözött férfit előbb a nyakán található tetoválás, majd ujjlenyomatai alapján azonosították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.