Közélet

Megalakult a Kamara női vállalkozókat tömörítő klubja

Megalakult a Kamara női vállalkozókat tömörítő klubja

2015. május 7., csütörtök
Megalakult a Kamara női vállalkozókat tömörítő klubja
noi_vallalkozok_klubja

Megalakult a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Vállalkozók Klubja. Bár a név még nem végleges, a szervezet vezetőjének Novákné Halász Annát, a PRO-DENT-A Fogtechnikai Szakképző Iskola vezetőjét, a Szegedi Paprika Rt. korábbi marketing és kereskedelmi igazgatóját választották.

A klub célja, hogy segítsenek a hölgyeknek minél sikeresebbé tenni vállalkozásukat. Emellett támogatnák őket abban is, hogy hatékonyan tudják megtalálni az egyensúlyt a karrier és a magánélet között. Ennek érdekében a jelenlévők egyetértettek abban, hogy legalább negyedévente szervezik szakmai találkozóikat. A programok keretében pedig a meghívott előadóktól olyan információkat kaphatnak, amelyekkel nem csak cégeiket fejleszthetik, hanem vállalkozó kedvüket is fokozhatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.