Egyetem

Kutatóknak és a médiában dolgozóknak hirdet pályázatot a SZAB

Kutatóknak és a médiában dolgozóknak hirdet pályázatot a SZAB

2015. május 12., kedd
Kutatóknak és a médiában dolgozóknak hirdet pályázatot a SZAB
szab_szekhaz01kf

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottsága (SZAB) az idei évre is meghirdeti pályadíját, illetve média pályázatát.

A SZAB és a „Tudomány Támogatásáért a Dél-Alföldön” Alapítványa a határon innen és túli régióban folyó tudományos kutatómunka ösztönzése céljából pályázatot hirdet Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyékben, valamint a Vajdaság, Temes és Arad megyékben élő kutatók számára. A pályázaton tudományos fokozattal nem rendelkező, legfeljebb 35 éves pályázók vehetnek részt. A pályamunka egyéni és kollektív munka eredménye egyaránt lehet. Minden pályázó csak egy pályamunkát nyújthat be. Pályázni a SZAB szak- és munkabizottságai által művelt tudományterületeken, új eredményeket tartalmazó, még meg nem jelentetett, vagy már publikált tanulmánnyal egyaránt lehet.

Média pályázat

A média pályázat elsősorban a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozathoz kapcsolódik. A pályamű témájának a SZAB tevékenységéhez, tágabb értelemben a dél-alföldi tudományos élethez kell kapcsolódnia, melyekben egyaránt megjeleníthetőek pillanatképek, hangulatok, a SZAB tagjai, tudományos kutatók, előadók, a SZAB székház, illetve további olyan épületek, amelyekben tudományos tevékenység, kutatómunka folyik. Pályázni kizárólag saját szellemi alkotással, saját munkával lehet: írott mű, rádióriport, mozgókép, és fotó kategóriában. A pályázatokkal kapcsolatos bővebb információk az

MTA SZAB honlapján

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.