Kézilabda: tíz góllal nyert az FKSE Algyő Ózdon

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ozd_fkse_algyo

Bár a múlt heti Lajosmizse elleni győzelemmel beváltotta az EX-ON FKSE ALGYŐ ígéretét, biztosította bennmaradását az NB I/B-s bajnokságban, a fiúk mégsem lazítottak a héten. Komoly munkájuknak meg is lett a gyümölcse: tízgólos győzelmet arattak Ózdon.

Az első félidőben felváltva estek a találatok, hol a hazaiak, hol a vendégek előnyét jelezte az eredményjelző tábla. A félidőben döntetlen volt az állás. A második játékrészt az algyőiek kezdték jobban. Kihasználva az ellenfél pontatlanságait hamar megnyugtató fölényre tettek szert, amelyet a végjátékban növelni is tudtak. Ehhez természetesen ismét igazi csapatmunkára, jó taktikára, dinamikus támadójátékra, kemény védekezésre és bravúros kapusteljesítményekre volt szükség.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 25. forduló:

Ózdi KC – EX-ON FKSE Algyő 23-33 (14-14)
Ózd, Városi Sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Ágnecz Tamás, Sipos Ottó.
FKSE Algyő: KISS O. – AMBRUS 2, KOCSIS 10, Zöldy 2, GAZSÓ 1, KARDOS 4, Béleczki 2. Csere: Farkas, Deák (kapusok), Pál 3, SZEPESI 4, RAFFAI 3, Teimel 1, Varga 1, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: “A heti edzésmunka is mutatta, hogy a hétvégén harapni fognak a fiúk. Bíztam abban, hogy győzni tudunk Ózdon. Hihetetlen élmény volt, amikor a mérkőzés végén az ellenfél szurkolótábora megtapsolta a csapatunkat. Már ezért is érdemes volt dolgozni! Megvannak az új ózdi hősök…”

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 21. forduló:

FKSE Algyő II. – Kunszentmártoni KSK 25-30 (10-14)
Algyő 50 néző. Vezette: Papp, Tajti.
FKSE Algyő II.: Stavri – Czirják , Morva 6, Vörös 3, Kiss, Kovács 1/1, Zombori 3. Csere: Pallér, Andor (kapusok) Berta L., Berta T., Szécsi 6/2, Tóth, Berta K., Pádár 2, Bozsák 4. Edző: Barok István.

Bark István: “A sport olyan, mint az élet. Egyszer fenn, egyszer lenn. Tavaly az utolsó előtti fordulóban a bajnokság megnyerését ünnepeltük, most az utolsó meccs előtt már kiestünk. Mindkettő megérdemelt volt.”

Előző sztori

Két hete keresi a rendőrség a szegedi Benkő Adriánt

Következő sztori

Trócsányi: a színvonalemelés a cél a jogászképzésben