Bulvár

Heroint csempésző szerb férfi ellen emeltek vádat Szegeden

Heroint csempésző szerb férfi ellen emeltek vádat Szegeden

2015. május 11., hétfő
Heroint csempésző szerb férfi ellen emeltek vádat Szegeden

Kábítószert csempésző szerb állampolgár ellen emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség, a férfi egy kilogramm heroint próbált Magyarországon keresztül Svájcba szállítani - tájékoztatta a főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szanka Ferenc

közölte, a férfit különösen jelentős mennyiségre, az ország területére behozatallal elkövetett kábítószer-birtoklás bűntettével vádolja az ügyészség. A vádirat szerint a férfi 2014. november 12-én este jelentkezett belépésre Röszkén egy koszovói busz utasaként. Ruházatának átvizsgálása során csaknem egy kilogramm barna port találtak két műanyag tasakba csomagolva, azokat a férfi a nadrágján belül nadrágszíjjal a hasához erősítve rejtette el. A vádlott a heroint Svájcba szállította volna, ezért cserébe megbízói 500 eurót ígértek. A lefoglalt heroin mennyisége meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.