Bulvár

Halálos baleset történt Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK

Halálos baleset történt Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2015. május 19., kedd
Halálos baleset történt Szegeden (FRISSÍTVE) + FOTÓK
baleset_kereszttoltes_utca

Motoros ütött el egy nőt a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen Szegeden kedd este.

A helyszíni szemle adatai alapján egy 36 éves szegedi férfi haladt motorjával Szegeden, a Kereszttöltés utcában május 19-én 21 óra 30 perc körül. A Csaba utcai kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó 76 éves szegedi nőnek, akit elütött. A gázolás után a motor az úttestet elhagyva egy fának és egy jelzőtáblának ütközött. A helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az asszony életét, a helyszínen elhunyt. A motorost kórházba vitték, az elsődleges adatok szerint sérülései súlyosak. A Szegedi Rendőrkapitányság halált okozó közúti baleset okozása vétsége miatt indított büntetőeljárást. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja. "A hölgy, aki meghalt az ütközés hatására, a Csaba utca és a Kereszttöltés utca sarkán lévő átjárón közlekedett. Senki sem tudja pontosan, hogy mi történt, ki a valós hibás a történtekért. Egy valami biztos, hogy maga a motorkerékpár saccolásom szerint 50 méterrel feküdt arrébb összeroncsolódva. A fiatalember, aki szintén sérüléseket szenvedett, kapott megfelelő orvosi segítséget. Rengeteg aggódó szempár jött le a környező házakból. Volt aki a csattanásra, én pedig például a szobámba beszűrődő villogó fényre. Nem volt kellemes látvány. A trolik jelenleg is állnak" - írta egyik olvasónk szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében.

Halálos kimenetelű baleset történt Szegeden - motoros ütött el egy nőt a zebrán a Kereszttöltés utcában. Részletek: http://szegedma.hu/?p=539599

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.