Bulvár

Halálos baleset Felgyő közelében - vizsgálódik a rendőrség (FRISSÍTVE)

Halálos baleset Felgyő közelében - vizsgálódik a rendőrség (FRISSÍTVE)

2015. május 31., vasárnap
Halálos baleset Felgyő közelében - vizsgálódik a rendőrség (FRISSÍTVE)
Fának csapódott egy autó Felgyõ közelében

Ketten meghaltak, egy ember pedig megsérült, amikor fának csapódott egy autó Felgyő közelében szombaton éjfél előtt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Várkonyi Gergely

közölte, egy személygépkocsi egy bekötőúton haladt, amikor a 4519-es útkereszteződéshez érve – eddig tisztázatlan körülmények között – irányváltás nélkül letért az útról, és a szemközti fának ütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben a jármű két utasa vesztette életét, a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították – közölte a hadnagy. A helyszíni szemle és a nyomozás eddigi adatai szerint fiatalok házibulit tartottak Felgyőn, egy tanyán. Három fiatalember 23 óra körüli időben megbeszélte, hogy autózni indulnak. Az autóval a baleset túlélője indult el, de a jelenlegi információk szerint útközben helyett cserélhettek az egyik utassal, a tragédia ezután következett be. A rendőrség – szakértők bevonásával – büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Nyomozás fogja tisztázni, hogy pontosan mi történt, illetve azt is, hogy a balesetben alkohol- vagy kábítószer-fogyasztás játszott-e szerepet.

Büntetőeljárás keretében folytat vizsgálatot a rendőrség a Felgyőnél történt halálos baleset körülményei után - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=542782

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.