/

Halálos baleset Felgyő közelében – vizsgálódik a rendőrség (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fának csapódott egy autó Felgyõ közelében

Ketten meghaltak, egy ember pedig megsérült, amikor fának csapódott egy autó Felgyő közelében szombaton éjfél előtt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, egy személygépkocsi egy bekötőúton haladt, amikor a 4519-es útkereszteződéshez érve – eddig tisztázatlan körülmények között – irányváltás nélkül letért az útról, és a szemközti fának ütközött.

Az elsődleges adatok szerint a balesetben a jármű két utasa vesztette életét, a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították – közölte a hadnagy.

A helyszíni szemle és a nyomozás eddigi adatai szerint fiatalok házibulit tartottak Felgyőn, egy tanyán. Három fiatalember 23 óra körüli időben megbeszélte, hogy autózni indulnak. Az autóval a baleset túlélője indult el, de a jelenlegi információk szerint útközben helyett cserélhettek az egyik utassal, a tragédia ezután következett be.

A rendőrség – szakértők bevonásával – büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Nyomozás fogja tisztázni, hogy pontosan mi történt, illetve azt is, hogy a balesetben alkohol- vagy kábítószer-fogyasztás játszott-e szerepet.

Büntetőeljárás keretében folytat vizsgálatot a rendőrség a Felgyőnél történt halálos baleset körülményei után – részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=542782

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 31.

Előző sztori

Erdélyi Ágnes: Az egyetemisták nélkül a Grand Café nem lehet az, ami

Következő sztori

Hencz Péter: A magyar gyermek minisztere