Közélet

Esernyő alatt fogytak az első borok a Széchenyi téren + FOTÓK

Esernyő alatt fogytak az első borok a Széchenyi téren + FOTÓK

2015. május 15., péntek
Esernyő alatt fogytak az első borok a Széchenyi téren + FOTÓK
borfesztival04_gs

Idén sem fogadták kegyeikbe az égiek a Szegedi Borfesztivált, esős időben nyitott meg a tizenegy napos belvárosi bormustra.

Lassan hagyománnyá válik az eső a Szegedi Borfesztivál nyitónapján, az időjárás péntek este sem kedvezett a fesztiválozóknak. A Széchenyi téri bormustra mindenesetre a goromba idő ellenére is megnyitotta kapuit a gasztronómiával egybekötött szórakozás kedvelőinek, az esőnap pedig talán egy nyugodalmasabb estét is ad majd a belvárosiaknak, akik sokat panaszkodnak a hosszúra nyúló rendezvénnyel járó városközponti kellemetlenségekre. A pünkösd hétfőjével együtt 11 naposra duzzadt fesztivál a szokásos programkínálattal várja vendégeit, nyolc helyszínen számos fellépő és borász gondoskodik a szokásos belvárosi fesztiválhangulatról. Színpadra lép többek között

Tóth Vera, Zséda, Delhusa Gjon, Rúzsa Magdi,

a Gypo Circus és

Demjén Ferenc

, illetve a Szegedi Szimfonikus Zenekar is több ismert nóta áthangszerelését felvállalta. A Szegedi Hídivásár ismét a záró hétvégére marad, ezúttal három napig foglalják el a Belvárosi hidat a kereskedők. Kézműves termékekből a Kárász utcán is válogathatunk majd, ahol tizenegy napig nyitva tart a Kézművesek Utcája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.