Bulvár

Egyetemi kollégiumban marihuánát értékesítő férfi ellen emeltek vádat Szegeden

Egyetemi kollégiumban marihuánát értékesítő férfi ellen emeltek vádat Szegeden

2015. május 8., péntek
Egyetemi kollégiumban marihuánát értékesítő férfi ellen emeltek vádat Szegeden
marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Egy egyetemi kollégiumban marihuánát értékesítő férfi és társai ellen emelt vádat a Szegedi Járási ügyészség – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

Szanka Ferenc

közölte, a szegedi egyetemi kollégiumban lakó férfi a mintegy 465 gramm marihuánát egy – a drogot előállító - orosházi nőtől vásárolta 2012 novembere és 2013 márciusa között. A 700 ezer forintért vásárolt kábítószer egy részét egy kiskőrösi ismerősének adta tovább, másik felét két kollégista társának értékesítette. A rendőrség a kollégiumban tartott házkutatás során készpénzt, kannabiszt és ezek kimérésére, porciózására alkalmas eszközöket foglalt le. Az ügyészség az indiai kendert termelő és feldolgozva továbbértékesítő nőt forgalomba hozatallal elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettével, a drogot értékesítő egyetemistát kereskedéssel, oktatási feladatok ellátására rendelt épületben csekély mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettével, míg a vásárlókat átadással, oktatási feladatok ellátására rendelt épület területén csekély mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettével vádolja többek között.

Vádat emeltek egy szegedi egyetemi kollégiumban marihuánát értékesítő férfi és társai ellen - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=535636

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.